Изненадващо Матю М. Уилямс, творческият директор на Givenchy, обяви напускането

...
Изненадващо Матю М. Уилямс, творческият директор на Givenchy, обяви напускането
Коментари Харесай

Матю М. Уилямс казва довиждане на Живанши


Изненадващо Матю М. Уилямс, креативният шеф на Givenchy, разгласи напускането си на фамозната първокласна фешън къща. Новината, която провокира шокови талази в стилната промишленост, бележи края на една епоха, почнала през юни 2020 година, когато Уилямс пое управлението на Givenchy. Докато почитатели и представители на промишлеността показват изненадата си, към този момент се спекулира за аргументите за това овакантяване и какво бъдеще чака както Уилямс, по този начин и Givenchy.

Матю М. Уилямс е прочут с новаторския си дизайн и техническите си умения. Поемането на управителния пост той внесе в Givenchy напълно нова вероятност. Неговият опит включва съдействие с известни персони като Лейди Гага и Кание Уест, както и основаването на стилния лейбъл ALYX. Уилямс е считан за визионер в сектора и назначението му в Givenchy беше посрещнато с очакване и неспокойствие.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от GIVENCHY (@givenchy)

По време на работата си в Givenchy Уилямс остави незаличима диря върху марката. Той сътвори дизайни, комбинация от модерност и традиция, разширявайки границите на модата, като в същото време зачиташе богатото завещание на Givenchy. Въвеждането на детайли от уличното облекло и остра хармония добави актуален привкус към класическата грациозност, с която стилната къща беше известна.

Уилямс също по този начин даде приоритет на самодейностите за резистентност, наблягайки смисъла на виновните фешън практики. Ангажиментът му към устойчивостта откри отклик измежду новото потомство консуматори, които от ден на ден ценят етичния и екологичен избор при покупките на фешън артикули.

Всички са сюрпризирани от напускането му. Въпреки че самият дизайнер не дава подробни пояснения, не е извънредно креативен разлики, стратегически разминавания или персонални съображения да са фактори за сходни решения.

„ През тези три години се стремях да увековеча наследството на господин Юбер дьо Живанши, като в същото време внесох личната си креативна визия и бих желал откровено да благодаря на студиото, Renaud de Lesquen и LVMH за тази невероятна опция “ - показа Уилямс в изказване.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Matthew M Williams (@matthewmwilliams)

Какво е бъдещето на Givenchy?

С напускането на Уилямс огромният въпрос, който седи над стилната промишленост, е: " Какво следва за Givenchy? " Търсенето на нов креативен шеф ще бъде следено от близко, защото определеният правоприемник ще наследи отговорността да дефинира бъдещата посока на Givenchy.

Що се отнася до Матю М. Уилямс, светът на модата е любопитен да види къде ще го води идващото му креативно странствуване. Като се има поради опитът му да уголемява границите и да основава запаметяващи се фешън моменти, ще бъде забавно какво ще бъде идващото му начинание.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР