Изненадващо или не, Борислав Цонев вече не е футболист на

...
Изненадващо или не, Борислав Цонев вече не е футболист на
Коментари Харесай

Как феновете на Левски реагираха на новината за Борислав Цонев?

Изненадващо или не, Борислав Цонев към този момент не е футболист на и по-рано в днешния 15 януари !
Новината провокира много разнопосочни мнения измежду " сините " почитатели - едни защитаваха решението на управлението да се раздели с един от най-хубавите си реализатори в средата на терена, а други започнаха да задават въпроси и да желаят пояснения, чудейки се за какво подобен футболист напусна, до момента в който в това време клубът притегли двама бразилци и един швед.
Най- " горещо " бе точно под , че се разделя по взаимно единодушие с Борислав Цонев. ще разгласява част от тези отзиви, с цел да покаже другите гледни точки.
" Защо договорът му не беше възобновен и изпускаме най-хубавия си футболист с най-висока стойност на пазара, от който можеше да се изкара добра трансферна сума? Крайно време е в Левски да спрат да се взимат решения въз основата на личностни спорове! ", счита потребителят Filip Hristov.
" Успех, Боби! Завинаги един от нас! Ти сподели, че си същинско синьо сърце! Дано отново ни радваш някой ден с изявите си! Само Левски ", надява се Мартин Манчев.
" Ами като не желаят да получават по-малка заплата е по този начин. Явно и брат му ще бъде освободен ", пък написа Petq Stepanova.
" За мен Боби Цонев е от най положителните футболисти на Левски. Правят се някакви нелепости. Не е разумно. Освобождаваш Цоневи, взимаш там някакви Цунамита. На десния бек като вземем и едно Торнадо, няма кой да ни спре напролет ", иронично подмята Nikolai Kolev.
" Ще се върне! Определено откогато пристигна Мъри, Боби доста дръпна ръчната. Не знам за исполин ли се беше помислил, само че несъмнено беше сянка в множеството мачове! Успех ", прибавя Nevelin Mirchev.
" По принцип заобикалям да пиша мнения, само че тази вест ми идва малко допълнително. Вземат се неадекватени решения, махаме един от най положителните си футболисти и взимаме заместник… Илиян Стефанов от Берое… смут, толкоз ли им е огромна заплатата на братята, че не можем да си позволим да плащаме не знам, само че с такива решения нищо положително не ни чака от тук нататък. Разочарованието е огромно ", показва Kristian Georgiev.
" Успех на Боби - един същински левскар като него заслужава почитание. Но в това време дано не се вършим на огромни експерти, въпреки всичко сега друго в случай че нямаме, имаме най-качествения български треньор в лицето на Станимир Стоилов ", приканва Антон Иванов.
" Боби е добър футболист и заплашителен левскар, остана в най-трудните моменти и постоянно ще сме му признателни... само че дисциплината, която Мъри се пробва да наложи в Левски, му е далечна Вселена... тъпо, само че ще би трябвало да се оправяме без него ", написа Ruslan Bogdanov.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР