Изненадващо Глория се оказа една от популярните личности в хитовото

...
Изненадващо Глория се оказа една от популярните личности в хитовото
Коментари Харесай

Ъпсурт с първа изява след раздялата

Изненадващо Глория се оказа една от известните персони в хитовото дамско празненство Ladies Friday. Тя се забавляваше в огромна женска компания, каквато е и самата концепция на вечерта. Над 300 девойки нападнаха Bedroom Premium club в петък вечер, с цел да го трансфорат в свое неподготвено царство. Ексцентрична декорация, атрактивна шоу стратегия и безвъзмезден вход за всички дами, трансфораха вечерта в една запаметяваща се нощ.



Парти маратонът продължи и в събота вечер с паметното дуо Crazibiza. Световноизвестните хаус ди джеи избраха България, като част от европейското си турне и незабавно след изявата си отлетяха за Маями. С над 150 участия на година, те са едни от най-актуалните имена на клубната сцена в Дубай, Лондон и Ню Йорк.

Най-очакваното празненство обаче се оказва Blackroom. В сряда вечер на сцената на клуба би трябвало да се изяви група Ъпсурт. След като близо 10 дни медиите тиражират всевъзможни версии за разпада на триото, най-сетне ще има изясненост по тематиката. Това е първото им обявено присъединяване в София, след гръмването на новината. Интересът към празненството е голям, а на афишите за вечерта участват лицата единствено на Ицо Хазарта и Бат Венци.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР