Изненадващо е, че дънките станаха любима дреха на милиони жени.

...
Изненадващо е, че дънките станаха любима дреха на милиони жени.
Коментари Харесай

Модни дънки 2019: 8 най-модерни модела дънки през новия сезон

Изненадващо е, че дънките станаха обичана дреха на милиони дами. Всяка година обсегът им се уголемява. Дънките са настоящи в границите на не прекомерно непоколебим бизнес дрес-код.

През 2019 година дизайнерите продължиха опитите си с разнообразни елементи на обичаните ни дънки.

1. Дънки с висока талия

Дънките с висока талия остават на мода. Стилистите и дизайнерите споделят, че дълго време ще бъдат на мода. Благодарение на универсалната кройка дънките съвършено поправят минусите на фигурата. Трудно е да се откри жена, на която да не й пасват джинси с висока талия. Същото обаче не може да се каже за дънките, чийто пояс приключва тъкмо над интимните зони.

2. Модели с разкроени крачоли

Модата се върна към дънките с разкроени крачоли. Бъдете деликатни, през 2019 година в наклонност е моделът с клош от бедрото. Минималното разкрояване би трябвало да стартира от равнището на коляното. Дължината на такива дънки би трябвало да бъде класическа или удължена. За ниските девойки този модел е съвършен в композиция на обувки с токчета.

3. Удобни бойфренд джинси 

Бойфренд джинсите още веднъж са настоящи в дрешника на стилните дами. Моделът би трябвало да бъде оптимално свободен. Дължината скъсена, талията висока, крачолите стеснени долу. Няма строги условия за цвят, избирайте модели по ваш усет.

4. Класически дънки

Доста настоящи са класическите дънки. Талията може да бъде междинна или висока, дължината на крачола – скъсена. Уместни са моделите с леко изтриване. Подходящи са както светлите, по този начин и тъмните цветове.

5. Залепнали дънки

Скини дънките настойчиво не желаят да излизат от мода, тъй като девойките в тях наподобяват мега привлекателни за противоположния пол. Те удължат образно краката на всяка хубавица. С удължени пуловери този модел е подобаващ даже за девойки с наднормено тегло. Такива дънки с обувки с висок ток към този момент са се трансформирали в класическо решение на дрешника.

6. “МОМ ” джинси

“МОМ ” джинси, по този начин модерните дами назовават моделите, които са се върнали от модата на осемдесетте. Това са светли дънки, от компактен деним с класическа кройка. Разбира се, че са комфортни, само че визиите в тях наподобяват повече като унисекс.

7. Дънки с доста фон

Дънките, украсени с мъниста, дантела, приложения са доста известни. Но е значимо да не се прекалява. Избирайте модели, в които да изглеждате като английската принцеса. По този метод несъмнено няма да се изложите и няма да наподобявате на коледна елха.

8. Просторни джинси с необятна кройка

Широките дънки набират известност в модата. Момичетата би трябвало да бъдат деликатни, този модел не е подобаващ за всички. Ако сте с наднормено тегло, тези дънки ще създадат вашата фигура прекомерно солидна. Актуални са моделите с еобработен борд. Също по този начин необятните дънки могат да бъдат подгънати. Изглеждат малко момчешки.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР