Изненадваща раздяла в Локомотив (София) - бившият национал на България

...
Изненадваща раздяла в Локомотив (София) - бившият национал на България
Коментари Харесай

Изненадваща раздяла в Локо , бивш национал напусна железничарите

Изненадваща разлъка в Локомотив (София) - някогашният национал на България Камен Хаджиев към този момент не е футболист на " железничарите ", съобщава " Труд ". Централният бранител се е разделил още при започване на седмицата с " червено-черните ", макар че дойде през лятото.

Опитният състезател записа 11 дуела в Първа лига, като единствено при повторния му дебют с ЦСКА (1:1) се появи като запаса. В останалите срещи се ползваше с цялостно доверие от старши треньора Станислав Генчев. Бе титуляр и при успехите против Левски (3:2) и Лудогорец (1:0), а точно дуелът с " орлите " се оказва и неговият финален за клуба. След това той не бе в групата при изненадващата загуба от Хебър с 2:3 на националния стадион " Васил Левски ".
 Станислав Генчев: По най-бързия метод ще би трябвало да се върнем на верния път
Станислав Генчев: По най-бързия метод ще би трябвало да се върнем на верния път

Той приказва преди мача с Ботев (Враца)

Раздялата в този момент става по взаимно единодушие, а аргументите Хаджиев да си тръгне от " Надежда " са персонални. Той има бронзов орден с " железничарите " от сезон 2014/15, а по-късно натрупа сериозен опит в Нидерландия, Унгария и първенеца на Узбекистан " Пахтактор ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР