Изненадваща проверка по Черноморието на Морска администрация- Бургас. Проверяващите следяха

...
Изненадваща проверка по Черноморието на Морска администрация- Бургас. Проверяващите следяха
Коментари Харесай

Внезапни проверки за безопасността на атракционите по Черноморието

Изненадваща инспекция по Черноморието на Морска администрация- Бургас. Проверяващите следяха дали се съблюдават всички условия за сигурност на атракционите по морето. В първият ден от инспекцията инспекторите на Морска администрация ревизираха всички увеселителни и морски занимания в курорта Черноморец.

Черноморец, Созопол

Първият обект, който ревизираха инспекторите, беше корабче, пренасящо туристи в Черноморец. От морската администрация ревизираха дали плавателният съд разполага с задоволително избавителни жилетки и дали се съблюдава инструктажът за туристите преди отплаването на корабчето.

Инспекторите следяха дали атракционите имат книги за инструктаж и дневници за влизащи и излизащи от морето.
Венцислав Йорданов - основен експерт в Морска администрация: В толкоз часа джет номер 3 влезе в морето с двама индивида - в и толкава часа се прибра.
През последните години имаше доста произшествия с туристи точно на водните атракциони. Затова някои от притежателите избират да имат всичко нужна за сигурността на хората.
капитан на транспортен съд: Перфектно е оборудван корабът. Имам си станция, с която непрекъснато издавам рапорти на гранична и на Морска администрация и Бургас трафик надзор. Без разрешението на Бургас трафик надзор и гранична аз не мога да изляза в морето.
Проверени бяха и джетовете в залива, както и останалите морски атракциони по плажа. На някои обекти бяха издадени наставления за леки пропуски.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР