Изненадваща финансова новина от столицата на Англия.7000 служители са напуснали

...
Изненадваща финансова новина от столицата на Англия.7000 служители са напуснали
Коментари Харесай

Гръм в Лондон! Какво се е случило с банките

Изненадваща финансова вест от столицата на Англия.

7000 чиновници са напуснали бонковите си позиции в Лондон след Брекзит, като са са били преместени надалеч от Британските острови, пише Euronews. 
-->
И макар че може да не е имало цялостна смяна на европейските финансови пазари, някои специалисти считат, че съответни браншове се реорганизират и пренастройват, като да вземем за пример капиталовото банкиране.

„ Лондон към момента се възприема като световен финансов състезател, само че не е безусловно възприеман като единствен европейски център за финансови услуги и мисля, че това се промени вследствие на Брекзит “, споделя Дейвид Хениг, който работи с Европейския център за интернационална политическа спестовност, представен от Euronews. „ Сега хората считат, че освен Лондон е европейски финансов център, има и други места. Може да е Париж или Амстердам. Може да е Дъблин. “

Питър Лоулър, някогашен основен икономист на Германската фондова борса, счита, че Брекзит несъмнено е имал гибелен резултат върху ориста на Лондон, само че прибавя, че е прекомерно рано да се предвижда бъдещето, съобщи economy.bg.

„ Не мисля, че стратегическото мислене е направено вярно в Обединеното кралство “, споделя той. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР