Изненадващ политически анализ в еэира.Борисов не искаше да печели тези

...
Изненадващ политически анализ в еэира.Борисов не искаше да печели тези
Коментари Харесай

Изненада! Направиха голямо разкритие за Борисов

Изненадващ политически разбор в еэира.

Борисов не искаше да печели тези избори. Ако искаше, щеше да го направи безапелационно. Борисов искаше да остане втори, с цел да направи по-лесен за решение този възел за сформиране на държавно управление, за който приказваме. Това сподели журналистът Мира Баджева по Нова Тв.
-->
Възможен е механически кабинет без политически лица, с допустими за всички претенденти хора, с доста стеснен небосвод и въобще потенциал на деяние, само че и радиус на деяние. Но той явно няма да бъде в първия мандат. После Христо Иванов и  неговата част от обединението, преференциално те виждат доста повече за себе си изгода в това да има някакъв кабинет, постоянен, до локалните избори и малко по-късно, в сравнение с още веднъж да вървим на избори през юли, добави Баджева.

Допускам, че идващият длъжностен кабинет ще бъде формиран от този парламент, а не от Радев. Защото тук другият проблем е, че всички, които са антиРадев, споделят: Стига сме разрешавали на този президент да ръководи еднолично, време е да вземем властта и известно време ние да решаваме да има работещ парламент през това време, който да гласоподава законите, които са значими, добави Мира Баджева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР