Изненадайте сетивата си и експериментирайте с няколко необичайни съчетания между

...
Изненадайте сетивата си и експериментирайте с няколко необичайни съчетания между
Коментари Харесай

Чудати съчетания от храни, които са много вкусни

Изненадайте сетивата си и експериментирайте с няколко необикновени съчетания сред хранителни артикули, които са изненадващо вкусни, оферират от foodpanda.

Пица с картофи или със смокини

Пица с картофи е едно от най-страните съчетания, които множеството хора са чували. В южна Италия обаче са огромни почитатели на комбинацията сред тесто и картофи, казвайки, че картофите не пречат пицата да се гарнира с други зеленчуци и месо.

В Сицилия пък е доста известна пица с прошуто и смокини. От италианския остров предлагат да приготвите пицата си с тази композиция, в случай че до в този момент не сте я опитвали.

Цвекло с шоколад

Зеленчукът, който има изострен и присъщ усет, идеално се вписва със сладкия шоколад. Майстори-кулинари поучават към шоколадовите си печива да добавяте по малко цвекло, с цел да създадете на десерта нужната мокрота, след което ще бъде доста апетитен и апетитен.

Ванилов сладолед със зехтин

По остарели предписания към обичайния ванилов сладолед би трябвало да се прибавят няколко капки зехтин. При тази композиция най-важно е да подберете добре студено пресован зехтин.

 Банани с бекон

Банани с бекон

Бананите и беконът са съвършена композиция, защото сладостта и влажността на банана се допълват идеално от солеността на бекона. Може да пробвате тази композиция като към бананови кексчета добавите малко бекон.

Ягоди и сирене

Ягодите могат да бъдат доста вкусни, смесени със сирене и малко чубрица. Плодовете си подхождат със сирене фета, синьо сирене и козе сирене, а у нас тази композиция става все по-популярна през последните години.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР