Изненада за едни, очаквано за други - така можем да

...
Изненада за едни, очаквано за други - така можем да
Коментари Харесай

Теди Кацарова била на косъм да свали маската си още на втората песен и то доброволно! Защо?

Изненада за едни, предстоящо за други - по този начин можем да определим обстоятелството, че под маската на Палячи в " Маскираният артист " се криеше Теди Кацарова. Трябва да признаем, че осъществяванията на Палячи постоянно впечатляваха и още от първия лайф всички бяха уверени, че става въпрос не просто за професионален артист, а за доста добър подобен. 

Виж още: Галена стана просто... Галя, а Мегз е секси кукла. Ето по какъв начин българските звезди означиха Хелоуин

Пред " Здравей, България " Теди Кацарова съобщи, че шоуто е било едно от най-силните ѝ прекарвания в година, която ѝ лишила близки другари. С облика на Палячи съумяла да махне фамилната си обремененост - хората слушали Палячи, а не нея. " Исках това да бъде построен облик ", показа тя и призна, че доста нейни другари за подозирали, че точно тя е под тази маска, само че все успявала да ги заблуди. Единственият човек, който знаел, че тя взе участие в шоуто, била именитата ѝ майка. " Предупредих я да си мълчи, тъй като тя обича доста да си споделя всичко и да се хвали с мен ".

Виж още: Един месец в ролята на " мама ": Равносметката на Луиза Григорова

Още когато смъкна маската си, Теди показа, че ѝ е било извънредно мъчно с нея на главата ѝ. Дишало се мъчно, а най-голямото предизвикателство било възприятието за клаустрофобия. Нещо повече - била на ръба да си смъкна маската по време на втория лайф. Причината - глътнала парче дунапрен, откъснало се отвътре на маската. 

Виж още: Елени vs. Елена: Актрисата от All Inclusive за живота сред Сливен и Закинтос и каква е в действителност тя

" Тръгнах да си дърпам нагоре маската, само че си споделих " Не, не можеш.. това ти е едвам второ парче ", описа тя. " Забравих за хореографии и всичко. Просто се нахъсвах да се стегна, с цел да преодолея всичко. Не можех да си поема въздух ", споделя тя, допълвайки, че Мики Рурк в американското предаване е свалил непринудено маската си, тъй като не могъл да диша.

Виж още: Биляна Лазарова с тежко самопризнание за сериозна борба: Призна, че страда от хранително разстройство

Теди Кацарова призна още, че има и обичана маска и участник. Това е Хищницата, защото тя е най-секси и друга. " Тя ми е любимец ", приключва Теди.

Изображение: https://www.facebook.com/maskiraniatpevec/
https://www.facebook.com/teddykatzarovaofficial/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР