Изненада ме листчето на Борислав Сарафов, който чете какви сгради

...
Изненада ме листчето на Борислав Сарафов, който чете какви сгради
Коментари Харесай

Адв. Людмил Рангелов: С какво трябва да е заплашен един главен прокурор, за да изведе семейството си

" Изненада ме листчето на Борислав Сарафов, който чете какви здания и коли употребил господин Гешев. Той реши, че като го удари, някакъв дял и той ще получи ”.

 

Това съобщи юрист Людмил Рангелов по NOVA NEWS във връзка вчерашните конференции на основния прокурор Иван Гешев, на зам.-главния прокурор и шеф на Национална следствена служба Борислав Сарафов и неговия заместител в Следствието Ясен Тодоров.

Според юрист Димитър Марковски към този момент има изясненост по какъв начин политическата власт се е оплела със правосъдната. „ Това акцентира позицията, в това число и на Адвокатския съвет, която демонстрира нуждата от правосъдна промяна. Това са процеси, които текат с години, само че в този момент се осветляват изключително добре. Политиката не трябва да закача правосъдната власт и нейните управителни органи, с цел да бъдат използвани за избрани политически цели ”, добави Марковски.

Относно поисканата защита от Борислав Сарафов юрист Марковски изясни, че " изпадаме в догадка, че фигурата на основния прокурор е началник на незаконна група ", което пък нанася непоправими вреди на прокуратурата.

Според юрист Рангелов би трябвало да има смяна на лицата в това управление.

„ Никой не разисква въпроса с какво и по какъв начин би трябвало да е застрашен един основен прокурор, с цел да изведе фамилията си в непозната другарска страна с защита на другарска прокуратура. Това е безсрамие, на което никой не обръща внимание ”, добави той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР