Изненада ме, че в България не са играли други световни

...
Изненада ме, че в България не са играли други световни
Коментари Харесай

Джон Малкович: Изненада ме, че в България не са играли други световни звезди

Изненада ме, че в България не са играли други международни звезди.

Това разгласи холивудската звезда Джон Малкович на конференция преди трите вечери (16, 17 и 18 февруари), в които ще играе основната роля в пиесата " В самотата на памуковите полета "  на Голямата сцена в Народния спектакъл.

" Не знам нищо за цените на билетите в България за моето зрелище. Също по този начин не знаех, че в България не са играли други международни звезди и това ме изненада ", сподели той.

Именно цената на билетите за постановката, която варира от 50 до 400 лева, бе най-обсъжданата тематика още преди идването на артиста.

" Тази режисура, а и продукцията, самата работа, бих споделил, че се пробва да покаже, какво е въздействието на неизразените стремежи. Това е взор на цената на желанията, които човек не може да изрази и изживее ", интерпретира той посланието на пиесата.

На въпрос за ролята на обществените медии и достоверността на информацията, която те сервират, Малкович сподели следното.

" Нужни са храброст и кураж, с цел да преодолеем разказите, които ни оферират и медиите, и други хора. Социалните мрежи проникват на всички места и в живота на всеки. Трябва да внимаваме до каква степен имаме вяра на тяхното съдържание ".

Представленията с присъединяване на Малкович ще бъдат на британски език. Български надписи ще се излъчват на специфични монитори.

Холивудската звезда ще остане в България една седмица.

" Много места ми харесват тук, обичам да излизам на разходки по улиците. Харесвам църквите и музеите ".

Преди повече от 5 години Малкович още веднъж бе в страната ни. Тогава той снима филм дружно с Антонио Бандерас в " Ню Бояна ".
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР