Изнасилвач на дете ще прекара 18 години зад решетките за

...
Изнасилвач на дете ще прекара 18 години зад решетките за
Коментари Харесай

„Манипулативен и контролиращ“ изнасилвач малтретира 5 момичета под 18 години за три години на терор

Изнасилвач на дете ще прекара 18 години зад решетките за мъчителните си закононарушения против пет девойки, защото беше наименуван „ манипулативно и контролиращо “ страшилище който е заплашвал жертвите си.

Къртис Отли е бил затворен в клетката на съда в Бристол за 12 полови закононарушения против пет жертви - в това число обезчестяване и опит за обезчестяване - през последните три години. 20-годишният отхвърли закононарушенията, само че беше приет за отговорен от правосъдни заседатели.

Една от жертвите му даде трудно изказване, в което разкри по какъв начин Отли е „ лишил голяма част “ от нея живот. Смелостта й беше похвалена от полицията, когато се обърна към съда с изказване за влияние върху жертвата.

Момичето, чието име не може да бъде посочено по правни аргументи, сподели: „ Притеснявах се, че хората няма да ми повярват и до момента в който Чух присъдата, това остана непрекъснато безпокойствие, висящо над главата ми – макар че знаех, че това, което споделях, се е случило.Бих споделил, че на моята възраст множеството...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР