Измислянето на лъжи за действията на руската армия в Украйна

...
Измислянето на лъжи за действията на руската армия в Украйна
Коментари Харесай

За дискредитирането на руската армия започнаха да използват Виагра

Измислянето на неистини за дейностите на съветската войска в Украйна доближи ново равнище. Този път изказвания за " всеобщо обезчестяване " и даже " потребление на виагра за това " бяха направени от специфичния представител на генералния секретар на Организация на обединените нации. Новите обвинявания против съветските военни повтарят фалшификатите, които костваха поста на един от украинските чиновници - и даже такива, измислени преди двеста години.

Прессекретарят на съветското Министерство на външните работи Мария Захарова съобщи, че думите на специфичния представител на генералния секретар на Организация на обединените нации по въпросите на половото принуждение при спорове Прамила Патън за хипотетично принуждение от страна на съветските военни против жителите на Украйна надвишават разсъдъка.

„ Същността на казаното от Патън не може да бъде коментирана съществено. Освен това длъжностното лице явно работи отвън мандата и пълномощията си. В същото време тя не крие обстоятелството, че в преценките си се основава на откъслечни данни от непризната от Русия „ самостоятелна интернационална комисия за следствие на Украйна “, които по нейни лични думи са сложни за инспекция. С други думи, още веднъж имаме класическото „ хайли-лайкли “, единствено че този път на равнище перверзна фикция “, съобщи Захарова в “Телеграм ”.

Според съветския посланик всичко това припомня досегашните погрешни и провокативни изказвания на Людмила Денисова, комисар по правата на индивида в Украйна, която сама призна, че просто е измислила доста от обстоятелствата в изказванията си, с цел да получи западните финансиране и оръжия и която в последна сметка беше уволнена.

Освен това, уточни Захарова, сходни партенки не са за първи път. „ През 2011 година, в поддръжка на проектите за заличаване на Либия, публицисти от “Ройтерс ” писаха, че войските, лоялни на Муамар Кадафи, практикуват обезчестяване, за което се запасяват с виагра. Както виждате, Западът още веднъж употребява шаблони в своята хибридна война “, заключи представителят на съветското външно министерство.

Специалният представител на Организация на обединените нации скапва репутацията си в името на кратковременен резултат, споделя Анатолий Васерман, член на комисията по обучение на Държавната дума. „ Подобни неща бяха казани за иракските бойци по време на тяхното навлизане в Кувейт, подтикнато от Съединени американски щати. Какво тогава, какво в този момент - обвиняванията надали ще бъдат доказани с нещо материално. Дори няма да има фотография на войник с кутия виагра “, сподели той.

Васерман добави още: точно съветската войска сполучливо се оправи с казуса с насилието във военните спорове. „ Отчасти тъй като имаме най-строгите санкции за обир и обезчестяване и тези санкции постоянно се извършват. Но най-важното е, че поради културата на съветската цивилизация не поносим сходни зверства ”, съобщи депутатът.

Прамила Патън в изявление за Агенция Франс Прес сподели, че изнасилванията и половите набези, за които се твърди, че са осъществени от съветските въоръжени сили в Украйна, са част от съветската „ военна тактика “ и „ умишлени тактики за дехуманизиране на жертвите “. „ Когато дамите са държани по през целия ден и изнасилвани, когато започнете да изнасилвате дребни момчета и мъже, когато видите серия от генитални осакатявания, когато чуете дами да свидетелстват за съветски бойци, упоени с виагра, това явно е военна тактика ”, сподели тя.

Според Патън Организация на обединените нации в септемврийския си отчет е удостоверил " повече от 100 случая " на обезчестяване или полово посягане в Украйна от началото на интервенцията на Русия.

„ Докладът удостоверява закононарушенията против човечеството, осъществени от съветските войски, и съгласно събраните доказателства възрастта на жертвите на полово принуждение варира от четири до 82 години “, сподели тя. Специалният представител на Организация на обединените нации твърди, че жертвите са най-вече дами и девойки, само че има и мъже и момчета. Но „ обявените случаи са единствено върхът на айсберга “, добави тя.

Споменаването на представителя на Министерство на външните работи Мария Захарова за „ случая Денисова ” не е инцидентно. Припомняме, че при започване на април беше направено изказване на украинския комисар по правата на индивида Людмила Денисова, че военните сякаш са „ изнасилвали деца “ в Буча и Ирпен, Киевска област, когато Въоръжените сили на РФ управляват тези обитаеми места. В изявление за швейцарския вестник “Блик ” Денисова упрекна съветските военни в всеобщо обезчестяване на украински дами.

Скоро офисът на Денисова отвори " специфична телефонна линия за психическа помощ ", където се твърди, че работят петима чиновници. Според омбудсмана на този номер са се обадили стотици хора, станали жертви на съветското принуждение. Денисова мигновено се трансформира в международна звезда. Тя беше поканена на среща на Световния стопански конгрес в Давос. „ Изнасилват дребни деца. Тригодишно момченце умря изнасилено от орки “, сподели омбудсманът пред западни политици.

Чуждестранните публицисти обаче желаеха да получат най-малко някакви доказателства. Западни кореспонденти изпратиха запитвания до офиса на Зеленски, Върховната Рада, прокуратурата, полицията и специфичните служби. Но отговори нямаше. И скоро стана ясно, че доказателства просто не съществуват.

По-късно украински публицисти също се обърнаха към омбудсмана с отворено писмо, в което се опълчиха на реториката на Денисова. Оказа се, че историите за полово измъчвани съветски бойци са се оказали мечти на Денисова и щерка ѝ Александра Квитко, която е работела на специфичната телефонна линия в кабинета на майка си - вместо петимата психолози. И евентуално са ѝ плащали за тях.

Стигна се до там, че омбудсманът беше извикана на разпит в прокуратурата като очевидец, с цел да схванат източника на информацията за всички тези ужасни изнасилвания, само че на първия разпит тя не приказва, на втория се базира на щерка си. В резултат на това в края на май депутатите от Върховната Рада гласоподаваха за уволнението на Денисова.

Самата Денисова обаче гордо назовава мръсните си измислици „ работа на осведомителния фронт “, положително и праведно дело, помогнало на Украйна в битката против „ съветските окупатори “. Тя беше подкрепена от редица украински медии, потвърждавайки, че Денисова не е трябвало да бъде уволнявана, а наградена с орден за сполучливо дискредитиране на съветските въоръжени сили.

„ Тази изразителност е остаряла и предопределена за доста непридирчив западен слушател. Спомням си, че пропагандата на Гьобелс приказва за орди от болшевики, които сякаш били подготвени да нахлуят в Западна Европа с най-лоши планове, а идат нашите бойци, които, до момента в който са отвън пост, вършат поправки на немците. Между другото, източните райони на Германия към момента симпатизират на руснаците “, изясни Олег Матвейчев, заместник-председател на Комитета по осведомителна политика, осведомителни технологии и връзки на Държавната дума.

Депутатът също по този начин напомни по какъв начин по време на Наполеон френските медии приказват за съветски бойци и казаци, които сякаш отиват в Париж, с цел да изнасилват всички. „ И в Париж влизат съветски офицери, които знаят съвършено френски и демонстрираха образци за чест на локалните поданици. Французите считат Александър I съвсем за светец, който не допира френските градове и когато прекроява границите на Европа, той не лишава Франция “, сподели източникът.

Депутатът добави: англосаксонците постоянно са били генератор на тези фейкове, само че резултатът от тях постоянно е еднакъв – развенчаването на антируските легенди. „ Техните „ уши “ стърчат зад актуалната агитация “, сподели той.

„ Отделно желая да отбележа, че всичко това е доста на ниска цена. Но защото западната аудитория е всеядна във връзка с информацията, тогава за какво да се напрягат, да потвърждават нещо и да измислят друго ново. Фондовете на Сорос имат доста подготвени клишета. Техните анализатори схващат, че думата „ виагра “ е вирусна – най-важното е някой да я каже пръв, даже и да е вторичен чиновник на Организация на обединените нации, и тогава всички медии с наслада ще подхванат този фалшификат “, акцентира Матвейчев.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР