Измислили сме име на бебето, готови сме с това, но

...
Измислили сме име на бебето, готови сме с това, но
Коментари Харесай

Маги Джанаварова разкрива пола на бебето

Измислили сме име на бебето, подготвени сме с това, само че към този момент си е нашата доста дребна и доста значима загадка, показа Маги Джанаварова. Певицата добави, че като бъдещи родители към момента не са почнали с покупките за бебчето.

Пол

" Изчакваме още малко. На прага на 7-и месец съм и има още време. Не съм мислела за Бейби Шауър. Това събитие е сходно на нашите 40 дни за бебето, само че това е, преди да се роди. Това, което знам аз, е, че бъдещата майка прави лист с дарове и всички й подаряват нещо от изброените в листата неща. Полезно е като цяло. За да не се припокриват и нещата, които ти си купила. Улеснява гостите много. Ще се замисля дали да направя. Звучи потребно “.

" Полът на бебчето се знае. Направихме празненство за откриване на пола, събрахме се с най-близките. Беше доста занимателно и цялото преживяване е доста готино “, издаде брюнетката и добави: " Разбира се, че имам терзания за това по какъв начин ще се оправя като майка. Не мисля, че има родител, който да не се тормози. Но това е обикновено, влизам в изцяло непозната сфера. Но не би трябвало да слушаш никого, когато си видиш твоето малко дребосъче, ще усетиш тъкмо това, което би трябвало. На бащата не му оповестих по някакъв уау метод. Ние бяхме дружно и разбрахме едновременно. Обикновено събитие, само че с невероятен темперамент. Не ми се е налагало да се чудя по какъв начин да му го оповестя и по-добре. Защото щях да се чудя доста, да желая да е най-гениалното предложение. Това ме улесни несъмнено “.

Летище

Певицата сподели, че мечтае да посети континента Австралия, както и едно от най-романтичните места – Малдивите. " Австралия желая и тъй като има огромен набор от скотски типове и като цяло е доста друго място. Малдивите поради водата, рибките и топлото време “, показа изпълнителката пред " Телеграф “.

През миналата 2022 година Маги и нейната половинка обиколиха най-различни дестинации, както и схванаха, че ще бъдат родители.

" Миналата година беше вълшебна за мен. Толкова доста места посетихме с моя другар. Много ми е обичан Тел Авив, остров Крит и Будапеща, където посрещнах предишния си рожден ден. От Крит имам доста занимателни мемоари. Моят другар ме чакаше там. Изпуснах си втория полет, след 10 часа забавяне съумях да стигна до Крит. Той пристигна да ме вземе от летището с рент-а-кар и колата се счупи сега, в който стигнахме до града. Беше доста занимателно, беше дълъг и каръшки ден. Определено ще го запомня този ден, само че по-късно си изкарахме прелестно “, показа Джанаварова. 

Оскари

Преди няколко дни хубавицата отпразнува 35-я си рожден ден с най-любимите си хора. " Беше доста хубаво празненство. Аз си бях решила, че желая да е доста шармантно, всички да са доста красиви и елегантни. Темата беше Vanity Fair, като празненството на оскарите и всички бяха в действителност жестоки. Шапката, с която бях, си я направих сама, тъй като търсих много време такава, само че не съумях да си намеря. Поинтересувах се дали продават единствено пера, поръчах си от интернет и си ги налепих на шапката, даже желаех да са още повече, само че нямах толкоз време. Обичам да ползвам креативност в такива неща. Модата постоянно ми е била огромна пристрастеност и доста пъти съм била на крачка от това да направя нещо. Може би малко повече храброст ми липсва в този аспект, в музиката не ми липсва храброст. Пожеланията за рождения ден постоянно си ги оставям единствено за мен, не ги издавам. Разбира се, желая всички да са здрави и аз в това число “, описа изпълнителката. 

Дава си отмора от тренировките

Поради лекарски наставления певицата е спряла с тренировките, само че все пак намира време за доста занимания в всекидневието си. " Внимавам с храната, постаравам се да се храня здравословно. Ако ми се яде нещо, си похапвам. Най-любимо ми е да излизам с другари, да навестявам вкусни заведения за хранене. Храната по този начин или другояче си ми е пристрастеност. Също се занимавам и с инстаграм профила си. Опитвам се да бъда потребна на хората, които ме харесват и ме следват. То това си е значително работа, не е за подценяване “, сподели тя.

" Честно казано малко повече си почивам. Реших да си дам въздух. Въпреки че не съм спряла напълно участията. Не съм спряла комуникирането с хората. Продължавам да създавам, само че малко по-леко. Аз съм от хората, които им е доста мъчно да си кажат почини си, изчакай. Това е нещо, което в действителност ме кара да се усещам гузна, че нищо не правя. Все отново съумях да убедя себе си, че мога да върша нещата, които обичам, само че и да си почивам. Важно е за бебчето. Много необичайно, само че не съм от тези дами, които се будят с мисълта за някой плод или някоя съответна храна. Поне към този момент, нека не ми следва да изпадам в такива положения. Хапвам си по безусловно същия метод. Нищо не се е трансформирало, не изпадам в нервности за нещо “, добави хубавицата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР