Изминаха само 36 дни, откакто сър Джим Ратклиф официално приключи

...
Изминаха само 36 дни, откакто сър Джим Ратклиф официално приключи
Коментари Харесай

Революцията на сър Джим Ратклиф в Манчестър Юнайтед става по-ясна след изслушването на двама мениджъри

Изминаха единствено 36 дни, откогато сър Джим Ратклиф публично завърши договорката си да поеме контрола над Манчестър Юнайтед, само че наличието му към този момент се усеща.

Омар Беррада беше отхвърлен от Манчестър Сити, с цел да стане новият изпълнителен шеф на Юнайтед, до момента в който преследването на Дан Ашуърт от Нюкасъл като състезателен шеф продължава. Дъги Фридман от Кристъл Палас и Джейсън Уилкокс от Саутхемптън също са набелязани за основни функции зад кулисите в клуба с нов образ.

Ратклиф, ръководителят на спорта на INEOS сър Дейв Брейлсфорд и основният изпълнителен шеф Жан-Клод Блан също бяха заети с оценката на своите благоприятни условия за треньори. Те не са уверени от Ерик загар Хаг, който евентуално ще остане на позицията до края на сезона, само че по-късно може да бъде сменен.

Както се оповестява от Mirror Football, мениджърът на Англия Гарет Саутгейт е номер едно на Ратклиф избор да размени Тен Хаг, само че те също желаят да приказват с мениджъра на Уулвс Гари О'Нийл по отношение на поемането на треньо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР