Изминаха повече от 4 години, откакто Майли Сайръс и Лиъм

...
Изминаха повече от 4 години, откакто Майли Сайръс и Лиъм
Коментари Харесай

Майли Сайръс най-накрая разкри защо се разведе с Лиъм Хемсуърт – не е това, което очаквахме

Изминаха повече от 4 години, откогато Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт се разделиха, а поп звездата най-накрая описа за точния миг, в който е схванала, че бракът им е завършил. Майли беше почтена в персоналното си есе, което, надяваме се, ще постави завършек на всевъзможни по-нататъшни спекулации по отношение на бурния им разказ.

Майли и Лиъм имаха бурна любовна история.

Gilbert Flores/Broadimage/Broad Image/East News

Двойката се срещна на снимачната площадка на The Last Song през 2009 година и това беше началото на сантименталното им пътешестване. Сгодиха се за първи път през 2012 година До 2013 година Сайръс и Хемсуърт анулираха годежа си и през идващите 3 години се срещаха други хора.

© The Last Song / Touchstone Pictures and co-producers

През 2016 година Майли и Лиъм се събраха още веднъж. Малко по-късно артистът изясни, че първата разлъка им е била тежка, само че нужна: „ По това време вървяхме в разнообразни направления и тъкмо това трябваше да се случи. “ Същата година двойката разгласи втория си годеж и изглеждаше, че най-сетне са подготвени да се обвържат един с различен.

Техният временен, само че богат на събития брак

През 2018 година две значими неща се случиха в живота им: те се ожениха и изгубиха дома си в Малибу. Майли разсъждава върху 2-те събития: „ Бих споделила, че загубата на къщата ни промени доста повече, в сравнение с женитбата. “ Тя в допълнение разясни, като сподели, че нещастието сплотява хората, защото никой не може да разбере това разрушено сърце повече от тях двамата.

Тогава, през 2019 година, малко откакто отпразнуваха 10-годишнината си, Сайръс и Хемсуърт оповестиха решението си да се разделят. Тяхното изказване гласи: „ Непрекъснато разрастващи се, изменящи се като партньори и персони, те са решили, че това е най-доброто, до момента в който и двамата се концентрират върху себе си и кариерите. “ Последваха години на спекулации за точната причина за раздялата им, само че хората можеха единствено да гадаят. Така беше до в този момент.

Сайръс най-сетне показа какво я е довело до развода.

© Miley Cyrus / YouTube

Наскоро Майли записа поредица TikTok, озаглавена Used to Be Young като дълбоко гмуркане и размисъл върху нейната кариера. В една от частите на персоналното си изобличение Сайръс приказва за точния миг, в който осъзнава, че бракът й е завършил. Точният час и място: Гластънбъри, юни 2019 година Певицата се приготвяше за спектакъл и сподели, че „ решението е взето “.

© mileycyrus / TikTok

Сайръс навлезе в детайлности, обяснявайки, че загубата на дома им е най-големият катализатор за доближаването им, само че в последна сметка е погрешно, защото работи като свързваща контузия. Сякаш тя беше главен воин, само че най-после осъзна, че би трябвало да сложи себе си преди всичко. Майли споделя: „ Това беше различен миг, в който работата, представянето, характерът бяха преди всичко. Предполагам, че по тази причина в този момент е толкоз значимо за мен това да не е по този начин — индивидът да е преди всичко. “

И това затваря страницата за романса на Сайръс и Хемсуърт. Само в случай че можехме да получим сходно привършване, когато става въпрос за всички разрушени сърца на звезди, най-скорошното, да вземем за пример, това сред Джо Джонас и Софи Търнър.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР