Изминаха 22 години, откакто принцеса Даяна не е сред нас,

...
Изминаха 22 години, откакто принцеса Даяна не е сред нас,
Коментари Харесай

Кошмарът, в който живее принц Хари от смъртта на Даяна

Изминаха 22 години, откогато принцеса Даяна не е измежду нас , а споменът за нея и трагичната й гибел продължава да преследва двамата й синове Уилям и Хари.

Дни откакто се върна от Южна Африка, където ходя по нейните стъпки, херцогът на Съсекс даде изявление за ITV, в което тематиката за починалата му майка още веднъж бе водеща.

На въпроса дали към този момент е приел гибелта на Даяна отпреди 22 години, принц Хари не можа да сдържи страстите си, което му се случва за повторно тази седмица. По думите му, да загуби майка си едвам на 12, продължава да е една гниеща в него рана .
 Снимка 448403

" Всеки пък, когато чуя тракване на уред, всякога, когато видя мълния, това ме връща назад към това време. И това е най-лошото увещание за живота й ", споделя херцогът.

Всички тези мемоари са директно свързани и с сегашния му боязън брачната половинка му Меган Маркъл да не влезе в ролята на същата жертва, каквато стана и майка му.

Именно с цел да се опита да я защищити от този сюжет, Хари оповести преди дни на всички, че двамата повеждат дело против медиите поради изявления по адрес на херцогинята, написа People.
 Принц Хари, Меган Маркъл, правосъдната борба с медиите и за какво херцогът е обезпокоен за брачната половинка си
Защо Хари се тормози за живота на Меган

Ще последва ли херцогинята ориста на Даяна

За херцога на Съсекс е огромна чест и отговорност през днешния ден да продължава делото на майка си Даяна и сме сигурни, че няма да спре да го прави и в бъдеще.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР