"Измерването на елхата показа, че тя е 27м. и 20

...
"Измерването на елхата показа, че тя е 27м. и 20
Коментари Харесай

Надпревара за най-високо украсено дърво


"Измерването на елхата сподели, че тя е 27м. и 20 см. ", сподели кметът на Димитровград - Иво Димов

Кметове си мерят елхите в навечерието на новата година. Лютият спор стартира при започване на декември месец и продължава досега.

Първо от Троян се похвалиха с най-високата елха освен у нас, само че и в Европа. Светкавичният отговор от общината в Димитровград, че това не е истина, беше изпратен с публично писмо.

„ Приятно ми е, че с моя другар и сътрудник от Димитровград си мерим елхите. По-важно е, че мерим празничното въодушевление на хората, само че с цел да подкрепям спортния дух, предизвикването ми е да премерим димитровградската елха с тази секвоя, която претендираме, че е почтено дърво за подобен спор ", сподели кметът на Троян Донка Михайлова.

Според локалната администрация в Троян елхата е над 24 метра. Измервана е с вишка. етрова.

„ Убеден съм, че в Димитровград имаме най-високата елха, живо коледно дърво, освен в България, само че и в Европа. По-висока е от троянската. Механичната рулетка и лазерната демонстрират височината на елхата. Лазерната рулетка се употребява в строителството и безусловно тъкмо я демонстрира. Измерването на елхата сподели, че тя е 27м. и 20 см. ", сподели кметът на Димитровград Иво Димов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР