Измерване на костна плътност на цена 10 лева организира Асоциация

...
Измерване на костна плътност на цена 10 лева организира Асоциация
Коментари Харесай

Стара Загора отбелязва Световния ден без остеопороза

Измерване на костна компактност на цена 10 лв. провежда Асоциация „ Жени без остеопороза “ през днешния ден в Стара Загора. Инициативата стартира в 10 часа в постройката на Регионалната здравна ревизия на ул. „ Стефан Караджа “ 10 в зала 105 на партера. 
Световният ден без остеопороза насочва публичното внимание към „ тихата зараза “, която разрушава костите и води да неспособност за самостоятелен и пълностоен живот на болните. Тази година акцентът в отбелязването му е да се притегли вниманието освен към рисковите групи, здравните експерти и административните звена в опазването на здравето, а най-много към необятната общност. Важно е болестта да се познава , тъй като актуалният метод на живот способства за разпространението му с размерите на зараза, която визира все по-млади хора. 
Компактно управление „ Това е остеопорозата! “, създадено от Международната фондация по остеопороза, се дава по време на събитията за отбелязване на Световния ден без остеопороза. В него хората могат да се срещнат с ограниченията, които би трябвало да подхващат от ранна възраст до старини, с цел да запазят опцията да се движат и да живеят интензивно на всяка възраст. Събитията се координират от Асоциация „ Жени без остеопороза “ и се организират със съдействието на районните здравни инспекции в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР