Изменението на климата ще намали бъдещите глобални доходи с около

...
Изменението на климата ще намали бъдещите глобални доходи с около
Коментари Харесай

Ново проучване изчислява, че икономическият удар от изменението на климата ще достигне около 38 трилиона долара годишно до 2049 г.

Изменението на климата ще понижи бъдещите световни приходи с към 19% през идващите 25 години спрямо фиктивен свят, който не се затопля, с най-бедните области и тези, които са минимум виновни за нагряването на атмосферата, понасят най-големия паричен удар, се споделя в ново изследване.

Икономическата тежест на изменението на климата в това какъв брой хора вършат към този момент е заключена на към 38 трилиона $ годишно до 2049 година, съгласно към изследване от сряда в списание Nature от откриватели от немския Потсдамски институт за проучване на въздействието върху климата. До 2100 година финансовите разноски може да доближат двойно повече от прогнозите на предходни изследвания.

„ Нашият разбор демонстрира, че изменението на климата ще аргументи големи стопански вреди през идващите 25 години в съвсем всички страни по света, също и във високо развитите такива като Германия и Съединени американски щати с планувано приблизително понижение на приходите от 11% всяка и Франция с 13% “, сподели съавторът на изследванет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР