Измамниците се опитват да измъкнат трудностите, като се преструват, че

...
Измамниците се опитват да измъкнат трудностите, като се преструват, че
Коментари Харесай

`Невероятно любезна` Двойка, печеливша от EuroMillions на стойност £61 милиона, е използвана в сложна измама

Измамниците се пробват да измъкнат компликациите, като се преструват, че са най-новите английски спечелили в джакпота от EuroMillions.

Мошеници са устроили Страници във Фейсбук, представящи се като Ричард и Деби Нътъл, които са спечелили £61 милиона. Те оферират да оказват помощ на нуждаещите се, само че същинската им цел е да притиснат хората да предадат банкови и персонални данни.

Една самотна майка сподели, че нейната щерка с аутизъм Дакота, на 10 години, „ плакала от благополучие “, когато измамниците предложили пари в брой – само че по-късно разбра, че е машинация. Dympna McKenna, 47, от Kings Heath, Бирмингам, сподели: „ Един другар ми сподели за страницата, тъй че погледнах. Нещата са напрегнати, тъй че си помислих „ Защо не? “.

„ Те изпращаха известия като „ Това е вашият благополучен ден “. Дакота го прозря. Помислих си: „ Мислиш ли ме за малоумен? “. Реших да играя дружно, да видя до каква степен ще стигнат. Всичко, което желаеха, бяха моите данни. Тези хора са зли, атакуват обезверените. “

Ричард и Деби,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР