Изложението за сватби и събития, което се провежда днес и

...
Изложението за сватби и събития, което се провежда днес и
Коментари Харесай

Пловдив е домакин на изложение за сватби

Изложението за сватби и събития, което се организира през днешния ден и на следващия ден в Международен панаир - Пловдив демонстрира връщане към модата на обилните тържества. Над 50 щанда обрисуват модата при организирането им, което включва театър със светлинно и звуково шоу, богата декорация от цветя и феерична заря. Това оповестиха от пресцентъра на панаирното градче.

 © Владимир Янев / Българска телеграфна агенция
В третото издание на Weddings & Events Expo вземат участие сватбени организации, флористи, сладкари, ювелири, стилисти, фотографи и видеографи, производители и търговци на продукти за декорация и развлечение. Музикални и танцови обединения, фешън къщи и салони за хубост показват настоящите трендове.

Като най-атрактивен щанд от панаирния пресцентър показват сватбената маса, акцент при която е обилната декорация. Композиции от балони и цветя с великански размери акцентират тържествеността на вълнуващия ден.

Много от участниците в ревюто оферират специфични отстъпки за младоженците, а всички експерти дават безвъзмездни съвещания. Общинското дружество " Радостни обреди " -Пловдив, което е сътрудник на проявата, има щанд за информация по отношение на процедурите при подписване на брак, се споделя още в известието на панаирния пресцентър.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР