Изложбата Мръсните дрехи на простора опънаха на въжета пред общината

...
Изложбата Мръсните дрехи на простора опънаха на въжета пред общината
Коментари Харесай

Простор с неизпълнените обещания на Борисов - и в Благоевград

Изложбата " Мръсните облекла на простора " опънаха на въжета пред общината протестиращите към този момент 45-ти ден в Благоевград. Целта на изложбата е да покаже 26 от неизпълнените обещания на премиера, съобщи БГНЕС.
" Целта е да покажем мръсното долни дрехи на Борисов, тъй като дезинформацията е всеобща и се икономисват истините на българския народ. На стълбовете закачаме неговите неизпълнени обещания. Тук е напълно мъничката част от общенията, които министър председателят не е извършил. Все повече жители се любуват на простора ", сподели Калоян Ханджийски.
 Режисьорът Галин Стоев: Г-н Борисов, политиката ви е домашна чалга Режисьорът Галин Стоев: Г-н Борисов, политиката ви е домашна чалга
Един от най-известните български режисьори в международен мащаб Галин Стоев написа отговорено писмо към премиера Бойко Борисов. Ето какво година..
Той добави, че митингите не престават до реализиране на задачите – оставките на Борисов и основния прокурор Иван Гешев и осъществяване на почтени избори.
„ Тези неща би трябвало да се демонстрират, а министър председателят да си държи на думата “, сподели от своя страна и Пламен Братанов. Той утвърждава продължаващото гражданско неодобрение.
 
 
 Слави Трифонов напомни предишното на Борисов и се обърна към Гешев с крилата фраза на Линкълн Слави Трифонов напомни предишното на Борисов и се обърна към Гешев с крилата фраза на Линкълн
" Той е член на Българската комунистическа партия. Той отхвърля да хвърли партийната си брошура след измененията. Той е персонален охранител на т...
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР