Излизате с този мъж от известно време, но все още

...
Излизате с този мъж от известно време, но все още
Коментари Харесай

Какво правят мъжете от различните зодии, когато са влюбени

Излизате с този мъж от известно време, само че към момента не разбирате - има ли той съществени планове към вас и приема ли ви за своя другарка, или просто се забавлява. Може би отговорът на този въпрос се крие в астрологията.

Вижте по какъв начин се държи всеки мъж, когато е влюбен, според от зодиакалния си знак:

Овен

Ще ти каже, в случай че нещо го тормози

Свикнали сме мъжете да са държат по този начин като че ли са „ ок “ с всичко, даже и да не са. Но в случай че мъжът Овен е влюбен във вас, бъдете сигурни, че той няма да ви залъгва.

Ако има проблем, ще ви каже. Затова не се разстройвайте, когато е откровен и признава, че сте го издразнили в избрана обстановка. Оценете го, тъй като е симптом, че държи на вас. А и имате опция дружно да работите за възстановяване на връзките си, а не да си мислите, че всичко във връзката ви е прелестно и да разберете, че индивидът до вас не е благополучен, чак когато е към този момент късно.

Телец

Говори за възприятията си... само че единствено в избрани моменти

Мъжете Телци не са от най-споделящите, в случай че не ги предразположите. Мислите си, че в случай че го поканите на вечеря, ще съумеете да обсъдите общите си проекти за бъдещето и да разберете накъде отиват връзките ви.

Но истината е, че мъжът Телец ще се усеща удобно да приказва за себе си, за вас, за връзките ви, след съкровен миг, който сте имали. Затова е най-вероятно да смъкна гарда и да се разприказва след секс, да вземем за пример.

Но подчертаваме, че това ще се случи единствено, в случай че мъжът Телец е в действителност вдлъбнат по вас. Затова не го заклеймявайте като чудноват или абсурден, в случай че води значими диалози след буйни прекарвания сред завивките, а се чувствайте поласкани, тъй като този господин очевидно си пада по вас.

Близнаци

Иска да води дълбоки диалози с вас

Ако половинката ви е зодия Близнаци, бъдете сигурни, че с цел да се развият връзките ви, би трябвало посред ви да има освен физическо привличане, само че и интелектуално и духовно подобие.

Ако мъжът Близнаци ви задава въпроси по отношение на предишните ви връзки, които ви наподобяват прекомерно персонални, интересува се от протичащото се на работното ви място и от историите на приятелките ви, бъдете сигурни, че той е вманиачен по вас.

Мъжът Близнаци държи на връзката повече от всеки различен знак. Той не е от хората, чувстващи се удобно, седейки с някого в тишина. Той желае да води екзистенциални диалози с вас? Иска да знае всяка дребна детайлност от живота ви? Тогава той в действителност си показва живота с вас.

Но в случай че не може да запомни името на колежките ви или не се интересува от проблемите, които сте имали в последната си връзка, би трябвало да знаете, че този Близнак няма съществени планове към вас.

Рак

Споделя слабостите си с вас

Всеки желае да се показа в най-хубавата си светлина при започване на нова връзка. Но идва един миг, когато маските би трябвало да паднат и човек би трябвало да покаже освен блестящата си страна, само че и всички свои недостатъци и недостатъци.

За Раците обаче този миг е доста сложен. Те са извънредно чувствителни и ги е боязън от отменяне, по тази причина и се боят, че в случай че половинката им види тяхната тъмна страна, може да си отиде вечно. Ако вашият Рак към този момент е посочил своята, то бъдете сигурни, че това му е коствало доста старания. Този мъж в действителност ви обича и желае да има съществени взаимоотношения с вас, по тази причина си разрешава да е раним и да покаже слабостите си.

Лъв

Позволява си да е слаб пред вас

Мъжът Лъв е харизматичен, мощен и с огромно его. Затова в случай че си разреши да е слаб, изплашен и раним пред вас, бъдете сигурни, че гледа на вас като на сътрудник за дълготрайна връзка.

Дева

Разкрива, че има и уязвима страна

Много е мъчно да накарате мъжа Дева да излезе от черупката си. Той не обича да приказва за усеща и да разяснява проектите си за бъдещето, а в случай че в действителност държите на връзките си с него, не го принуждавайте да го прави.

Оценявайте дребните крачки. Като тази да се покаже уязвим пред вас – това си е огромно доказателство за обич от негова страна.

Везни

Иска съвет от вас

На представителите на зодия Везни, изключително на мъжете, им коства доста да признаят, че не схващат от безусловно всичко. Затова, в случай че вашият мъж Везни изиска съвет или някакъв тип помощ от вас, би трябвало да знаете, че ви приема за в действителност непосредствен човек.

Скорпион

Поема отговорност за края на предходна любовна връзка

Скорпионите не обичат да споделят, мистериозност е тяхното второ име. Затова, в случай че приказват за предходна връзка и даже признаят своята виновност за края?, знайте, че той държи на връзките си с вас и не желае да повтори старите си неточности.

Стрелец

Сваля гарда пред вас

Може да разберете, че вашият оптимистичен, радостен Стрелец, си пада по вас, в случай че спре да е толкоз оптимистичен и радостен... непрекъснато.

Ако си разреши да разисква с вас терзанията и паниките си, знайте, че в действителност се интересува от вас. Събере ли прочувствената храброст да ви каже, че неговият свят се разпада и се нуждае от помощ, то този

Стрелец си показва остатъка от дните си точно с вас.

Козирог

Споделя с вас

Козирозите не обичат да разкриват детайлности за себе си. Дори и шерването на маловажни неща от всекидневието ги натоварва. Затова, в случай че мъжът Козирог ви споделя на дълго и нашироко по какъв начин е минал денят му, не подминавайте този факт. Не е дреболия, а пояснение в обич.

Водолеите

Говори за усеща с вас

Мъжът Водолеи обича да приказва за Вселената, религията, окултни учения и смисъла на живота, само че не и за усеща. Затова, в случай че вашият Водолей дава рамото си да поплачете на него или се интересува по какъв начин ви е засегнал с думите си, то знайте, че той е влюбен във вас.

Риби

Превръща ви в своя муза

Рибите са създатели по предопределение. Те показват себе си, позициите и копнежите си посредством изкуството. Затова, в случай че вашият мъж Риби намира у вас ентусиазъм да твори или споделя с вас креативните си проекти, бъдете уверени, че гледа съществено на връзката ви.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР