Излезе трейлърът на новия филм на Ники Илиев – Завръщане“,

...
Излезе трейлърът на новия филм на Ники Илиев – Завръщане“,
Коментари Харесай

Излезе трейлърът на Завръщане - новия филм на Ники Илиев

Излезе филмовият откъс на новия филм на Ники Илиев – „ Завръщане “, в който с изключение на него, вземат участие още актьорите Башар Рахал, Александър Кадиев, Диляна Попова, Евелин Костова, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Райна Караянева и Искра Донова. Участие има и Стефан Данаилов.

Пред Би Ти Ви Илиев споделя, че целият филм се развива в Пловдив с група другари, които към този момент са разграничени. Като деца те са били доста близки и 25 години по-късно се връщат в града, с цел да оказват помощ на един от техните другари да избави къщата си, която е монумент на културата.

„ Чудихме се къде да снимаме този филм. Идеята ни пристигна преди година, а към този момент имаме осъществен филм. Жанрът е сантиментална комедия и има доста веселба “, споделя Башар Рахал, като добавя, че нещата не са такива, каквито наподобяват.

„ Идеята ни беше да създадем филм, който е освен занимателен, а има и любовна история. Важно за нас е да има обръщение, обич и музика. Искаме да покажем на хората, че би трябвало да се върнем към родните си места и да ги обичаме “, споделя още Ники Илиев.

Премиерата на „ Завръщане “ е на 18 октомври в кината в цяла България.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР