Излезе първият официален трейлър към дългоочаквания осми и последен сезон

...
Излезе първият официален трейлър към дългоочаквания осми и последен сезон
Коментари Харесай

20 милиона гледаха първия трейлър на „Игра на тронове“ сезон 8

Излезе първият формален филмов откъс към дълго чакания осми и финален сезон на „ Игра на тронове “. В рамките на 24 часа видеото към този момент има близо 20 милиона гледания в „ YouTube “, написа standartnews.com.

Трейлърът стартира с Аря Старк, която тича задъхана из коридорите на замъка, до момента в който нейният глас споделя зад кадър: „ Познавам гибелта, тя има доста лица. Очаквам с неспокойствие да видят това. “ Виждаме също по какъв начин Джон Сноу се завръща в Зимен било дружно с Денерис Таргериан и нейните дракони, до момента в който Церсей Ланистър нервно стои на трона си в Кралски чертог.

Трейлърът ни демонстрира и момента, в който армиите на живите и мъртвите се готвят за борба. Продуцентите на сериала обявиха, че сражението ще бъде най-продължителната борба в историята на малкия екран и киното. Заснемането на бойните подиуми е лишило 11 седмици при съвсем минусови температури, леденостуден дъжд, рязък вятър и тиня, в която актьорите са затъвали до колене. Премиерата на първия епизод е на 14 април.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР