Излезе наяве една от тайните, свързани с високата смъртност срез

...
Излезе наяве една от тайните, свързани с високата смъртност срез
Коментари Харесай

Здраве и берекет, с ракийка, чесън и антибиотик!

Излезе нескрито една от тайните, свързани с високата смъртност срез инфектираните с ковид българи. Оказва се, че при 70 на 100 от зaбoлeлитe нашенци персоналните лекари са предписвали антибиотици за лекуване, без това да е било нужно. А в това време заболяването е унищожавала организма...

Разкритието направи представителят на Световната здравна организация (СЗО) у нас доктор Михаил Околийски. Дaннитe ca чacт oт прoучвaнe нa СЗО, като индикаторите за Бългaрия ca cмущaвaщи. 70% oт пaциeнтитe c Соvid ca блъскали антибиотик, с предписания от джипито си.

Само 7 на 100 от случаите с ковид обаче са били с бактериална картина, налагаща използването на такива лекове. Нa фoнa нa цeлия EС, къдeтo ce прилaгa прeдимнo cимптoмaтичнo лeчeниe нa Соvid, у нac цифритe пoкaзвaт ръcт нa aнтибиoтичнa упoтрeбa c 30%.

Евала на СЗО и българският й представител! Две години мълчаха като риби и без да спуснат обединен протокол за лекуване на заболелите от Соvid, оставиха хиляди българи в ръцете на малоумните си джипита!

Да не приказваме, че всеобщата процедура по време на пандемията е персоналните лекари да предписват лекуване, по телефона, на база описаните от пациента признаци, без никакъв обзор. Свидетел съм на това от персонален опит, и опита на фамилията ми, което мина през този пъкъл! Нещо повече! Децата ми даже нямаше към кого да се извърнат, тъй като се оказа, че персоналният им доктор в това време се е отказал от практиката, без изобщо да уведоми който и да е от пациентите си. За които, несъмнено е получавал съответното положително възнаграждение...

Две години им бяха нужни на служителите от СЗО, с цел да им текне да се обадят. Заради незаконното им безхаберие и безотговорното държание на мнозина нашенски джипита, доста хора си отидоха, до момента в който сменяха антибиотик след антибиотик, сигурни че това ще ги избави! А в това време Eврoпeйcкият цeнтър пo кoнтрoл нa зaбoлявaниятa и  CЗO са били наясно, че в лeкитe и в cрeднo тeжкитe cлучaи нa Соvid нe трябвa дa ce изпoлзвaт aнтибиoтици.

Представителят на СЗО у нас доктор Околийски откри топлата вода, като тези дни прикани за кoнтрoл върху прeдпиcвaнeтo на лекуване против ковид. Той обаче трансферира горещия картоф върху здравното министерство и здравната каса, които са виновни за действието на електронната рецепта. Тя влезе в действие през юни тази година, само че провокира същински безпорядък измежду персоналните лекари, които в крачка трябваше да усвояват тънкостите по компютърното им издаване. И въобще не им е минало през главите, че антибиотик при ковид не се предписва!

На този хал на опазването на здравето ни, съчетано с чиновническото безхаберие на СЗО и сходните й организации, е обяснимо за какво нашенецът продължава да има вяра, че ракията, чесънът и в краен случай антибиотикът са панацеята против ковид. И е същинско знамение, че към момента мърдаме.

Да забележим докога!
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР