Излежаване на 10-месечна присъда в затвор и заплащане на глоба

...
Излежаване на 10-месечна присъда в затвор и заплащане на глоба
Коментари Харесай

10 месеца затвор за Люк Бесон? - slava.bg

Излежаване на 10-месечна присъда в затвор и възнаграждение на санкция в размер на сред 30 и 50 хиляди евро – за това прикани парижки прокурор по време на делото, което някогашна служителка на EuropaCorp заведе против Люк Бесон.

Искът е поради непозволено уволнение на неназованата дама, която във времето на освобождението си от длъжността помощник на френския режисьор била в болничен, предава Монитор.

Жената е работила в продуцентската компания сред 2015 и 2018 година

Като главен претекст за уволняването й компанията е показала „ съществено нарушаване “. Въпреки това прокурорите акцентират, че тя фактически е имала здравословен проблем, който може да се потвърди с документи от прегледи на четирима разнообразни лекари, единият от които е бил даже поръчан от EuropaCorp. Съдът ще се произнесе по делото на 8 януари.

Междувременно единствено преди седмици възобновиха следствието за обезчестяване против Люк Бесон. Припомняме, че през месец май предходната година белгийско-холандската манекенка и актриса Санд ван Рой упрекна създателя на „ Петият детайл “ в полово посягане.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР