Изкусителната блондинката дебютира в журналистиката, като това е отдавнашна нейна

...
Изкусителната блондинката дебютира в журналистиката, като това е отдавнашна нейна
Коментари Харесай

Плеймейтката Нора Недкова стана репортер, фъфли с говорни дефекти

Изкусителната русокоската дебютира в публицистиката, като това е отдавнашна нейна фантазия, дружно с стилните изяви и маркетинга. Николаос Цитиридис дава късмет на мацето да блесне в репортерстването, като й разпорежда задания за шоуто си. Нора с ненаситност приема предизвикването, макар че до момента постоянно е била от другата страна на микрофона.

Първият репортаж на Нора е от Студентски град в столицата, където би трябвало да разпита студентите дали избират да вървят в библиотеки, нощни заведения и дали вършат секс и на двете места. " Трябваше да схвана кoe надвива повече... Жаждата за познания или жаждата за обич. Аз съм един секси кореспондент " , декларира с необятна усмивка носителката на купата " Мис Плеймейт 2018 ".

Нощният репортаж се трансформира в нещо приблизително сред флирт с интервюираните студенти и обиколка на Недкова по заведенията, където очевидно няма терзания от ковид. На въпроса какви дами харесват, студентите всеобщо дават отговор " елементарни ". " Но като те виждам теб, може и да си сменя мнението ", не пропуща да я нападна напорист юноша. Интервютата са много къси, а плеймейтката се вълнува повече по какъв начин наподобява с микрофона в ръка, до момента в който държи чантата си, в сравнение с от отговорите на разпитваните.

Недкова няма проблем с камерата и не се тормози от публичността, само че има един сериозен проблем , който се пробва да пребори. Плеймейтката има говорен недостатък, който през микрофона още повече се ускорява. Затова сексапилната мома е твърдо решена да се допита до експерти, с цел да успее да оправи изрече си, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР