Изключително забавна семейна двойка заформиха актьорите Неслихан Йелдан и Фатих

...
Изключително забавна семейна двойка заформиха актьорите Неслихан Йелдан и Фатих
Коментари Харесай

Лелята на Сюрея навила сценаристите да я омъжат

Изключително занимателна фамилна двойка заформиха актьорите Неслихан Йелдан и Фатих Коюноолу в хитовата драма “Завинаги”, превъплъщавайки се в облиците на Сенем и Акиф, написа.

В хода на повествованието лелята на Сюрея се омъжи за дясната ръка на Фарук - Акиф и двамата се снабдиха със наследник. Докато в първия сезон на поредицата Сенем и Акиф съвсем нямаха общи подиуми, то във втория и третия, ги виждаме като симпатична екранна двойка...

“Сценаристите ни събраха с Фатих, имайки поради качествата ни като комедийни артисти. Пък и аз доста ги навивах: “Нека тази жена се влюби!”. В първия сезон Сенем е една много неподдържана жена, по тази причина споделях на сценаристите да я влюбят в някого, с цел да пристигна на себе си вече”, споделя за героинята си Неслихан Йелдан.

От своя страна Фатих Коюноолу пък твърди, че таман в този сериал за първи път се е почувствал толкоз оценен като артист. “Не желая да се изричам незаслужено по отношение на предходните екипи с които съм работил, само че за първи път се почувствах високо оценен като артист точно на снимачната площадка на “Завинаги”.

Докато поредицата е на екран в Турция, актрисата Неслихан Йелдан е извънредно дейна в обществените мрежи, с цел да е в течение на това, по какъв начин се приема от феновете. “Получавах хиляди известия по време на излъчването на сериала за нас двамата с Фатих. Повечето бяха от рода на: “На фона на огромните драми, най-малко с вас се разсмиваме.”

От своя страна Фатих Коюноолу признава, че в действителност това било доста рисковано. “Много внимавахме да не изглеждаме като двойка, взета от различен сериал. Необходимо бе да внесем глътка пресен въздух на фона на цялата драма, само че не и да прекаляваме. И успяваме”, споделя артистът.
В началото на тази година - на 25 февруари, актрисата Неслихан Йелдан стана на 50.

У нас за първи път я гледахме в сериала “Цвете от изтока”, а по-късно в един от най-успешните юношески сериали “Мечтатели”, влизайки в облика на майката на Мине (Аслъ Енвер). Играе още в “Север-Юг” и в “Сезонът на черешите”, а от началото на 2017-а стартира да се снима в хитовата драма “Завинаги” и още веднъж застава един до друг с Аслъ Енвер, само че този път като нейна екранна вуйна.

Като при всяка красива и известна актриса, персоналният живот на Неслихан Йелдан също се следи под лупа. През 2007-а тя се омъжва за британския предприемач Лео Джеймс Феликс Полък, само че предходната година бракът им завършва. От него обаче тя получава най-големия си подарък - 12-годишния си наследник.

Свой празник чества и Фатих Коюноолу - на 20 януари той навърши 40, тъй че е с 10 години по-млад от екранната си обичана Сенем. Актьорът, който вдъхва живот на занимателния Акиф, се е дипломирал в Държавната истанбулска консерватория. Участва в десетки театрални пиеси, измежду които тази на българския драматург Христо Бойчев - “Полковникът птица”. Първата си роля в сериал изиграва през 2004 година Оттогава се снима в десетки продукции, най-вече във второстепенни функции.

В действителния живот екранният Акиф е щастливо женен за красивата театрална актриса Айча Айкут.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР