Изключително висока успеваемост по раждания сочи статистиката на Държавния фонд

...
Изключително висока успеваемост по раждания сочи статистиката на Държавния фонд
Коментари Харесай

За четвърта година: МЦ “Афродита” № 1 по инвитро бебета

Изключително висока успеваемост по раждания сочи статистиката на Държавния фонд за асистирана репродукция от предходната година Медицинският център се гордее, че води класацията измежду най-успешните клиники на Балканите
Невъзможността на една двойка да има деца, основава огромна психическа тежест, както и общи обществени последствия. Освен като медицински проблем, безплодието е обвързвано с демографската рецесия и застаряването на популацията. Такъв вид проблеми, получават още по-голяма значителност, когато приказваме за страна в демографска рецесия като България. Важен прийом за преодоляване на демографския проблем и за справяне с безплодието е здравната и социално-икономическа поддръжка към безплодните двойки, тъй че да имат достъп до медицински услуги и застрахователно покритие за справяне с казуса.

Много пациенти, борещи се с безплодието, съумяват да преодолеят този проблем и да основат семейство, посредством инвитро процедури.

Всички обаче се чудят коя е най-хубавата инвитро клиника

вършат хиляди изследвания, с цел да създадат своя избор. Това се оказва огромно предизвикателство, тъй като една клиника може да бъде добра за едни, само че не толкоз добра за други.

Дали положителната инвитро клиника е тази, в която даден пациент е получил сполучливо лекуване? Или може би това е тази с позитивна противоположна връзка от пациентите, най-хубавите мнения, която предлага извънреден метод, насочен към фамилиите и осъществяване на отлични лекувания?

Има един фактор, по който се отличава най-хубавата инвитро клиника и това е формалната статистика на Център Асистирана репродукция. Там се записва и събира информация за успеваемостта на всяка една клиника в България, която работи в тази сфера. На база тези публични данни, клиниката с максимален триумф в % раждания е медицински център " Афродита ".

Екипът на МЦ " Афродита " победи безплодието и надмина персоналната си идея като

доближи над 37% междинна успеваемост

по брой раждания за 4 години поред при инвитро процедурите. Над 37% повече живо родени бебета!

Клиниката е най-големият център за регенеративна медицина у нас. Тя е в директно съдействие с най-големите генетични лаборатории в света и се смята за еквивалент на качество. Благодарение на грижите, отдадеността и високотехнологичното съоръжение, медицинският център застава паралелно до дребното клиники в света с сходен връх. Центровете на Балканите с такава успеваемост се броят на пръсти.

Инвитро грижите заемат забележителен дял от здравните услуги за дамите в целия свят. Ако се пресметна, че междинният късмет за забременяване при млада двойка е по-малък от 25% за всяко изпитание в плодородните дни, тогава наподобява, че IVF е ефикасен избор. Въпреки това, всяко изпитание има висока цена, което комбинирано с цената на медикаментите, прави напъните непостижими за доста двойки. Към момента, страната, дружно с Център Асистирана репродукция, подкрепят фамилиите и всяко от тях има право на четири безвъзмездни инвитро процедури.

Отскоро други организации, като фондации и клиники, се включват в подпомагането. Медицински център " Афродита " също е измежду клиниките, които

подаряват безвъзмездни опити на нуждаещи се фамилии

 В Европейския съюз не липсва поддръжка във връзка с държавно финансиране за безплодни двойки. В другите страни застрахователни компании покриват 70-100% от общите разноски за всеки опит за IVF.

Последиците от безплодието са общоизвестни. Застаряването на стопански дейното население води до намаляване на икономическото развиване, което ще бъде видно през идващите години и ще докара до увеличение на разноските за здраве и пенсии.

За да се овладее демографският проблем

е доста значимо да се поддържат безплодни двойки, тъй че да имат по-голям достъп до модерни способи за репродукция. Нужно е всички, изключително страната, да продължат да се интересуват от казуса на тази част от популацията и да разпределят нужните запаси за решаването му. Ресурси, които ще бъдат инвестиция за бъдещето на нашата стопанска система, обществено и културно битие.
Екипът има куп награди
МЦ " Афродита " е най-големият център за регенеративна медицина у нас. Клиниката работи с най-престижните в света лаборатории от Съединени американски щати, Англия, Франция и Италия и се счита за еквивалент на качество. Клиниката е неведнъж номинирана и наградена в България и чужбина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР