Изключително силни отбори по плажен футбол ще пристигнат в България

...
Изключително силни отбори по плажен футбол ще пристигнат в България
Коментари Харесай

Спартак , Грузия и Молдова идват за силния турнир по плажен футбол във Варна

Изключително мощни тимове по плажен футбол ще дойдат в България за присъединяване в третото издание на шампионата Varna International Beach Soccer Cup 2019. Домакини на конкуренцията са първенецът на страната МФК Спартак и Общината в морската столица, а мероприятието е част от програмата на " Варна - Европейски град на спорта 2019 година "

Руският гранд Спартак (Москва) е най-известното име измежду участниците. Клубът ще бъде показан с тима си до 23 години, в чиито редици има няколко национали на страната, както и играчи, на които експертите в спорта плануват блестящо бъдеще. За първи път феновете ще видят и два национални тима в шампионата. Селекциите на Грузия и Молдова ще играят като клубни тимове на пясъка във Варна, защото на процедура Динамо (Батуми) и Олимпия са формирани от играчите, които играят и в националните тимове на страните си.
Шампионът на Англия от преди две години Силесия също ще бъде измежду участниците в конкуренцията. Тимът, който е формиран от някои от най-хубавите играчи на Полша, ще пристигна в морската столица за повторно, а в селекцията на отбора личат имената на няколко национали на Румъния и Унгария. 
Срещите от шампионата Varna International Beach Soccer Cup 2019 ще се организира сред 16 и 19 май на плажа в квартал Аспарухово, а окончателната стратегия ще бъде оповестена в околните дни.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР