Изключително се забавлявах от неговите твърдения. Мога да ви кажа

...
Изключително се забавлявах от неговите твърдения. Мога да ви кажа
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Може да се случи ние с Кирил да управляваме, Борисов да е в опозиция

" Изключително се забавлявах от неговите изказвания. Мога да ви кажа едно – че с Кирил съм работил доста по-добре, в сравнение с с Борисов – доста по-лесно и доста по-често. Ако гледаме по този начин, ние сме по-скоро в коалиция с него, в сравнение с с Борисов. Това сподели пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски във връзка апела на съпредседателя на ПГ на " Продължаваме промяната - Демократична България " Кирил Петков Пеевски и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов да признаят, че работят дружно ", съобщи Novini.bg.

" Призовавам Кирил да не влизаме в тези дребни интриги – всички сме били дружно, работили сме дружно, създали сме доста хубави неща. Да се успокоят, да си отидат по места, да се подготвят за изборите, да дойдат резултатите и да седнем да си приказваме ", добави Пеевски.

Попитан за какво твърди, че поддържа връзка по-лесно с Кирил Петков, в сравнение с с Бойко Борисов, ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи уточни: " Борисов някак си е по-ангажиран и го няма в Народното събрание, до момента в който Кирил е бил непрекъснато тук с мен и доста по-често сме сядали дружно ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР