Изключително съм доволен, че ръководителите на Pontica Solutions Иван Георгиев

...
Изключително съм доволен, че ръководителите на Pontica Solutions Иван Георгиев
Коментари Харесай

Бързоразвиващата се Pontica Solutions откри офис в Бургас

Изключително съм удовлетворен, че ръководителите на Pontica Solutions Иван Георгиев и Евгени Борисов избраха Бургас, и за по-малко от 6 месеца съумяха тук да образуват екип от над 30 висококвалифицирани специалисти.

Това съобщи кметът Димитър Николов след символичното прерязване на лентата на офиса на компанията до морето.

Плановете на компанията са до края на годината работните места да доближат до 100.

Само за последните две години в бранша на изнесените бизнес услуги в Бургас са разкрити над 500 работни места, което ни дава убеденост, че работим в вярната посока.

Pontica Solutions е българска BPO и ITO компания, учредена като старт-ъп през 2015 година от експерти с дълготраен опит в региона на аутсорсинга и отличена с няколко Stevie® награди. Днес компанията е една от най-бързоразвиващите представители на BPO бранша в България, като в компанията работят над 300 индивида. Pontica Solutions предлага благоприятни условия за развиване на млади специалисти в областта на обслужването на клиенти, проектовия мениджмънт, ръководството на хора, маркетинга и осведомителните технологии. Техните сътрудници са най-вече високотехнологични компании, компании от гейминг и ритейл бранша, както и такива, занимаващи се с онлайн разплащания.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР