Изключително разочаровани сме от случилото се в Античния театър. Общината

...
Изключително разочаровани сме от случилото се в Античния театър. Общината
Коментари Харесай

Общината в Пловдив с нови разкрития за частното парти в Античния театър

Изключително разочаровани сме от случилото се в Античния спектакъл. Общината е подведена. Беше ни поискано да бъде нает Античният спектакъл за коктейл и презентация. Това съобщи по Нова телевизия Стефан Стоянов, заместник-кмет на общината в Пловдив. "Според програмата, която ни беше предоставена в общината, е трябвало да има концерт на съветски струнен и български симфоничен оркестър от 22 до 23 часа, а по-късно е трябвало да се състои коктейл с благотворителна цел ", разясни той. По думите му уредниците на събитието са предупреждавани да съблюдават нормативните правила и всички разпореждания.

"Още през вчерашния ден общинският инспекторат откри представител на компанията и сформира акт. Днес ще бъде формирана и финансова санкция на уредника. Глобата ще бъде сред 1000 и 2500 лв. ", приключи Стефан Стоянов.

Както БЛИЦ заяви, шефът на "Инса ойл " Георги Самуилов даде документи, съгласно които община Пловдив е разрешила мероприятието на Античния спектакъл в събота вечер да продължи до 2 часа през нощта, а до 3 часа теренът да бъде разчистен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР