Изключително неприятно приключи Държавното първенство и турнира за Купа България

...
Изключително неприятно приключи Държавното първенство и турнира за Купа България
Коментари Харесай

Обраха боксова легенда в кръчма

Изключително неприятно завърши Държавното състезание и шампионата за Купа България по бокс за юноши до 16 години в Благоевград за треньора на клуб "Победа -Черноморец Бургас Радослав Суслеков.

Бронзовият медалист от две международни шампионати получи удар под кръста, като по време на вечеря в локално заведение,покрай реката, бе ограбен. Ловките крадци са отмъкнали чантичката му, в която са се намирали мобилния телефон, портфейл с 900 лв., персонални документи и ключ за автомобил.

Участникът на Олимпийските игри в Атланта е подал тъжба в РПУ Благоевград, дружно със своя сътрудник Йордан Митев от клуб Сторм София, който също е бил отмъкнат от крадците с пари и документи. Заради кражбата, Суслеков е трябвало да изчака в регионалния център другар от Бургас, който да го прибере в родния град.

Със Суслеков е обвързван и най - огромният скандал в бокса през последните няколко години. В края на 2016 година на Световното за младежи в Русия, Суслеков, тогава треньор на националите и неговия асистент се напили вечерта и на идващия ден пропуснали да заведат състезателите на кантара. Организаторите нямали доста други благоприятни условия, с изключение на да изключат представителите ни от конкуренцията и българите се прибраха, посрамени в родината.

По-късно БФ по бокс уволни Суслеков и сътрудника му. Иначе шампионата, което бе намерено от кмета Атанас Камбитов завърши с четири медала за боксов клуб Пирин Благоевград. Със сребро в кат. до 44 кг. е Георги Георгиев, а с бронзови са Динко Динков при най- тежките в кат. + 80, в кат. до 57 кг. Йоан Трендафилов и Йордан Динков в кат. до 42 кг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР