Изключително младолико изглеждаща 89-годишна жителка на английския град Ричмънд е

...
Изключително младолико изглеждаща 89-годишна жителка на английския град Ричмънд е
Коментари Харесай

Вечно млада 89-годишна баба сподели тайните на красотата си СНИМКИ

Изключително младолико изглеждаща 89-годишна жителка на британския град Ричмънд е споделила тайните на своята хубост и юношески външен тип пред „ Дейли мейл “.

През 2014 година е умрял Рупърт, брачният партньор на Жозефин Льовенщайн, с която тя е живяла в брак 57 години. Като вдовица тя създала непоколебим проект за деня за себе си.

„ В 8:30 сутринта хапвам две супени лъжици овесени ядки или тост със сладко за закуска “, споделя тя. - След това се разхождам с кучето един час и спортувам 10 минути. Обядът е главното ми хранене. След него си разрешавам да почивам час и половина. Гледам телевизия след 17:00 часа ", споделя Жозефин.



Ежедневното свирене на пиано оказва помощ на Льовенщайн да остава във форма. „ Посвещавам на това два часа дневно, макар неприятното зрение “, акцентира британката. - Занятията по пиано е метод за нашарване на сивото всекидневие. За мен това е като медитация "

За грижа за кожата старата жена употребява бюджетен крем. "Използвам го всяка заран и вечер още от моята младост ", споделя тя. Бабата на двама внуци изясни, че за специфични събития нанася декор дьо загар и слага червило на устните.



Британката също по този начин акцентира, че приятелите й, които са на към 50 години (на същата възраст като щерка й) й оказват помощ да остане млада. „ Често пътуваме дружно, неотдавна посетихме другари в Ирландия. Обичам и да експортирам концерти вкъщи. Като предписание провеждам към три вечери на година ”, приключва Льовенщайн.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР