Изключително мил жест към съпругата на Фики – Гюлджан, направиха

...
Изключително мил жест към съпругата на Фики – Гюлджан, направиха
Коментари Харесай

Фики и Тони Стораро с уникален жест към Гюлджан

Изключително благ жест към брачната половинка на Фики – Гюлджан, направиха татко и наследник Стораро. Двата най-хубави мъжки гласа в България записаха ария, отдадена на нея, със заглавие „ Моята жена “. Това е вторият им взаимен план. Първият беше напълно при започване на професионалната кариерата на младоженеца – сингълът „ Кажи ми като мъж “.

„ Идеята беше обща и доста искахме да изненадаме брачната половинка ми на сватбата, само че около многото задължения към подготовката на тържеството, не успяхме да се оправим. Може би стана по-добре, тъй като тогава по този начин или другояче имахме доста вълнуващи моменти, а по този начин продължаваме да си сътворяваме прелестни страсти. Все отново още сме в меден месец “, споделя Фики. И добавя, че с изключение на на Гюлджан, желае да посвети тази ария и на всички влюбени двойки, които одеве са се оженили или им следва това красиво събитие.


„ Всички непрекъснато ни питаха по кое време ще създадем нов дует и аз отговарях, че когато намерим подобаващата ария или пристигна времето за това. Ето че по този начин и стана. Този път към нашия тандем се включи и Устата с ефектна рап част, за което му благодарим “, споделя Човека Глас.



Както в „ Кажи ми като мъж “, по този начин и в „ Моята жена “ татко и наследник си приказват, Фики споделя, а Тони му дава препоръки и непроменяемо го поддържа. Само че в първия план се приказва за любовна тъга по несъответствуваща партньорка, а в новия лирическият воин към този момент е намерил същинската половнка в живота си. И историите, и връзките сред двамата са изцяло действителни.

Музиката на „ Моята жена “ е арменска. Текстът е дело на Петя Радева, а аранжиментът - на Теодор Ташев.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР