Изключително голяма чест оказа на българския национал Антон Недялков авторитетното

...
Изключително голяма чест оказа на българския национал Антон Недялков авторитетното
Коментари Харесай

Изключителна чест за български национал в Америка

Изключително огромна чест оказа на българския национал Антон Недялков авторитетното американско списание „ Спортс Илюстрейтид “. Изданието показа упованията си за новите звезди на МЛС и 24-годишният ляв бек, който от тази година носи екипа на ФК Далас, е един от отличените футболисти.

Агенция БЛИЦ ви показва превод на обявата в „ Спортс Илюстрейтид “.

НОВИТЕ ЗВЕЗДИ НА СЕЗОН 2018 НА МЛС

23-ият сезон на МЛС ще започва на 3 март. Легенди като Кака и Андреа Пирло към този момент не са част от лигата, а някои млади звезди като Джак Харисън и Кайл Ларин минаха в европейски клубове, нова вълна от надарени играчи влиза в Лигата. Ето част от най-големите звезди, които ще дебютират в шампионата през 2018 година.

АНТОН НЕДЯЛКОВ, ФК ДАЛАС
24-годишният ляв бек на българския народен тим мина във ФК Далас, откакто изигра четири мача за родината си в квалификациите за Мондиал 2018, а за последно беше футболист на ЦСКА.



КАРЛОС ВЕЛА, ЛАФК
Мексиканският деец е първата суперзвезда в историята на клуба от Лос Анджелис, който ще дебютира в МЛС през този сезон. Вела вкара в последния си мач за Реал Сосиедад и в този момент се чака да продължи серията си в отбора на Боб Брадли.



ЕСЕКИЛ БАРКО, АТЛАНТА ЮНАЙТЕД
Барко стана рекорден трансфер в историята на МЛС, откакто 18-годишният аржентинец беше притеглен от Индепендиенте против 18 милиона $. Върху него падат огромни упования за втория сезон на клуба в Лигата.



ДИЕГО РОСИ, ЛАФК
19-годишният млад гений се причислява към МЛС от Пенярол от родината си Уругвай, където беше изгряваща звезда в нападателен проект.



ХОСУЕ КОЛМАН, ОРЛАНДО СИТИ
19-годишният парагваец има тежка задача. Той би трябвало да размени Кака в Орландо Сити. Това ще бъде мъчно, само че упованията към някогашния състезател на Серо Портеньо са доста огромни.



ГРЕГОРИ ВАН ДЕР ВИЙЛ, ФК ТОРОНТО
Шампионът от предишния сезон размени десния бек Стивън Бейташур (отишъл в ЛАФК) с извънредно прочут футболист. Ван дер Вийл е холандски национал, който е прочут с изявите си за Аякс и ПСЖ.



ФЕЛИПЕ ГУТИЕРЕС, СПОРТИНГ КАНЗАС СИТИ
27-годишният чилийски национал ще донесе на новия си клуб доста опит. Той има 35 мача за националния си тим и игра на Мондиал 2014. В Европа носи екипите на Твенте и Бетис.



ХЕСУС МЕДИНА, НЮ ЙОРК СИТИ
20-годишният Медина идва с огромни упования след прехвърлянето си от Либертад от родината си Парагвай. Той беше набелязан от Манчестър Сити, който наподобява реше първо да го опитва в дъщерния си клуб.



АНДИ ПОЛО, ПОРТЛАНД ТИМБЪРС
Перуанецът се причислява към тим, който претърпя известна смяна. Халфът Дарлингтън Нагбе отиде в Атланта Юнайтед и остави празнота в лявата зона на междинната линия. Освен това има нов треньор – Джовани Саверезе. От 23-годишния Поло, който има 15 мача за родината си, се чака да окаже неотложно въздействие върху играта на отбора.



КРИСТИАН ПАРЕДЕС, ПОРТЛАНД ТИМБЪРС
19-годишният парагвайски нападател идва от мексиканския Клуб Америка и е следващото попълнение на халфовата линия на Портланд.



МАГНУС ЕРИКСОН, САН ХОСЕ ЪРТКУЕЙКС
27-годишният нападател идва от шведския Юргорден, където преди един сезон беше голмайстор на шампионата.



ЙОАН КРОАЗЕТ, СПОРТИНГ КАНЗАС СИТИ
25-годишният френски халф идва от белгийския Мехелен и подписа до 2020 година с алтернатива за още един сезон. Той вкара 12 гола и направи 11 асистенции в последните три години.



МИЛТЪН ВАЛЕНСУЕЛА, КЪЛЪМБЪС КРЮ
Модата в МЛС за привличане на млади южноамерикански гении продължава и с прехвърлянето на национала на Аржентина до 20 години, който досега играше за Нюелс Олд Бойс.



САФИР ТАЙДЕР, МОНРЕАЛ ИМПАКТ
Канадският отбор върна Блерим Джемайли на Болоня в подмяна на 25-годишния алжирски национал, който игра на Мондиал 2014.



ЕФРАИН ХУАРЕС, ВАНКУВЪР УАЙТКЕПС
29-годишният умел десен бек на Мексико идва в канадския клуб от Монтерей. Той не е играл за националния си тим от 2012 година, само че е носил екипите на Сарагоса и Селтик.
Превод от британски на Веселин РУСИНОВ, БЛИЦ СПОРТ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР