Изключителната победа с 5:0 над Борусия (Дортмунд) по никакъв начин

...
Изключителната победа с 5:0 над Борусия (Дортмунд) по никакъв начин
Коментари Харесай

5:0 над Дортмунд изобщо не гарантира оставането на Нико Ковач

Изключителната победа с 5:0 над Борусия (Дортмунд) по никакъв метод не подсигурява оставането на Нико Ковач отпред на Байерн (Мюнхен). Това разгласи ръководителят на Борда на шефовете на клуба Карл-Хайнц Румениге. В събота баварците унижиха директния си съперник за купата и се завърнаха на върха, като към този момент всичко зависи от тях в оставащите шест кръга. Мюнхенци имат точка задатък, откакто в един стадий изоставаха с цели 9.

“След края на сезона ще проучваме всичко - съобщи Румениге пред Sky. - Имаше интервал на огромни рецензии от наша страна. Никой няма обезпечено място в Байерн. Всеки е задължен да се потвърждава непрекъснато - това е правилото тук. Всеки би трябвало и да може да се оправя с напрежението, тъй като в случай че не го умее, то е сбъркал клуба.”

What a celebration from Kovac last night pic.twitter.com/fXHpBNDG9L
—. (@BundeSabeh1) April 7, 2019
Шефът уточни и съответна неточност в работата на хърватина: “Сами си причинихме тези вреди през октомври и ноември. Треньорът залагаше на прекомерно доста ротации в състава. Да, постоянно можеш да променяш по нещо, само че в случай че го правиш прекомерно доста, то тимът не върви. Аз съм последовател на практиката най-хубавите 11 да са в стартовия състав.”

Румениге е неудовлетворен и от показаното против Ливърпул на 1/8-финалите в Шампионската лига, където немският отбор беше отстранен след 0:0 в Англия и 1:3 на “Алианц Арена”. “Много съм отчаян, тъй като в реванша не играхме с нужните кураж и сърце. Трябваше да атакуваме, както го правихме против Борусия през вчерашния ден. Стилът на Байерн е постоянно да нападна и да доминира”, добави босът на баварците.

Той удостовери, че задачата до края на сезона е спечелването на дубъл. Байерн е и на полуфинал в шампионата за Купата на Германия, където по-късно през днешния ден ще научи противника си.

Бундеслига 28 кръг, събота 6 април  Байерн Мюнхен 5:0краен резулат  Борусия Дортмунд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР