Изключителен интерес и желание да се помогне на отделенията за

...
Изключителен интерес и желание да се помогне на отделенията за
Коментари Харесай

Снимки в Петел: Варненци с ентусиазъм се включиха в предаването на капачки за благотворителна кауза

Изключителен интерес и предпочитание да се помогне на отделенията за новородени бебета във Варна провокира акцията " Аз имам вяра и оказвам помощ ". За следващ път тя събра голямо количество пластмасови капачки за преработване.

Ударното начало на акцията по събиране на капачките беше обещано в 9 часа пред Катедралата, където придвижването на автомобили е лимитирано до приключването на събитието в 16 часа. За малко време един огромен резервоар се оказа съвсем цялостен, видя кореспондент на " Петел ". 



" Благотворителна акция " Аз Вярвам и Помагам с пластмасови капачки " с позволение на Община Варна провежда най-голямото събиране на пластмасови капачки ", пишат оргатизаторите на събитието във Facebook.



Те приканват жителите да носят своите пластмасови капачки в торби или чували, само че НЕ и в туби, тъй като пластмасовите капачки НЕ би трябвало да се предават в туби!



  " Очакваме всеки от Вас да ни поддържа и дружно да съберем най-голямото количество пластмасови капачки които да предадем за преработване, а със събраните средства да закупим по този начин нужните скъпоструващи медицински апарати за новородените бебета в АГ болница „ Проф. доктор Димитър Стаматов " Варна МБАЛ " Св. Анна " Варна! ", прибавят уредниците. 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР