Изказвания на треньорите след срещата от 5-ия кръг на НБЛ

...
Изказвания на треньорите след срещата от 5-ия кръг на НБЛ
Коментари Харесай

Галин Стоянов: На моменти имахме много добро представяне

Изказвания на треньорите след срещата от 5-ия кръг на НБЛ сред тимовете на Черно море Тича и Балкан, приключила 72:86 за гостите.

Галин Стоянов (Черно море Тича): " Нелесен мач против тим, който колкото повече минава времето се окомплектова. Особено новото момче - американецът Сияни Чеймбърс, той също дава своето отражение, и в отбрана е нападателен, и като цяло и в нахлуване има доста положителни изяви. Истината е, че техните високи играчи сътвориха много проблеми за нас. Те имат 16 битки под нашия панер и ние имаме 16 битки под нашия панер. Ние сме си разделили битката, това нормално е много неприятен отзив, а въпреки това техните високи играчи са взели общо 13 битки в нахлуване и оттова 20:10 са точките след битки в нахлуване.

Тежко е когато има по-високи играчи, които умеят и да играят. При нас в един миг се принуждаваме да играем с доста нетипични петима на терена. Истината е, че би трябвало да държиш най-хубавите си петима на игрището в някакъв миг. И който са най-хубавите сега стоят, без значение кой на каква позиция. Играхме с два гарда, с две тройки като като вътрешни, и ще бъде по този начин - този, който се раздава и дава най-хубавото от себе си, ще бъде на терена, този, който не е на 100 %, няма да прекарва на терена кой знае какъв брой време. Смятам, че модерният баскетбол в международен мащаб го потвърди това нещо. Така че най-хубавите петима играят в дадения миг. И при нас ще бъде по този начин. Иначе на моменти имахме доста почтено показване. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР