Изказването на президента Радев е меко казано странно, а думите,

...
Изказването на президента Радев е меко казано странно, а думите,
Коментари Харесай

Радостин Василев: Поведението на президента е недопустимо

Изказването на президента Радев е меко казано необичайно, а думите, които употребява по адрес на Политическа партия не подхождат, когато се касае за една от двете най-големи партии в страната.

Това разяснява пред Нова тв Радостин Василев от Политическа партия.

Не желая да влизам в разговора сред Асен Василев и Румен Радев, само че през последните месеци симбиозата сред Бойко Борисов и Радев е толкоз мощна, че те нямат потребност даже да се виждат двамата, тъй като вършат нещата по един и същи метод, уточни той.

Присъствал съм, когато в Политическа партия е дошла информация за против сред президента и Борисов. Но аз не виждам за какво да не се срещат, откакто от три месеца двамата вървят в една писта, разяснява той.

Според мен във всички браншове на страната има координирани дейности сред президента и ГЕРБ. Аз мога персонално да кажа, че в бранш спорт има такива дейности по възобновяване на всички корумпирани чиновници, които съм освободил като министър - и от Българския състезателен тотализатор, и от Национална спортна база, и от министерството систематично и целеустремено се унищожава всичко, което бяхме постигнали, уточни той.

В министерство на зеледелието е същото, както и в други браншове, добави Василев.

Според мен надали е неистина, че президентът и Борисов се срещат. Но дали е неистина или не, няма значение, тъй като сходно държание на президент е неприемливо. Не може да употребява по адрес на Политическа партия думи като лъжци и шарлатани, разяснява той.

Ако изкараме лист на хората, които са върнати на основни позиции в страната, и то хора с меко казано противоречиво минало...., разяснява той.

Например в министерството на спорта са възобновени всички шефове в Спортен тотализатор, които са взели участие в ръководството на ГЕРБ, възобновени са всички от Национална спортна база. Същото е и във връзка с самото министерство - всички, които съм освободил, са върнати, уточни той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР