Изказване на депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов, по време на

...
Изказване на депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов, по време на
Коментари Харесай

Лъчезар Иванов: Бойко Борисов разкрива всички схеми на корупция, независимо откъде произлизат

Изказване на депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов, по време на дебатите за вота на съмнение на тематиката "Корупция ", провокира бурни реакции в пленарната зала. Той напомни, че съществуват доста дефиниции за корупция, само че тя е била най-голяма по времето на Българска социалистическа партия.

"Корпцията няма политически цвят и държавно управление. Тя изисква доста години за своето развиване. ГЕРБ е на власт от 2009 година, а корупцията не е от последните години. Три нормативни акта стоят в основата на корупцията ", уточни Иванов. "След това стартира образуването на паралелната страна, дефинирано от Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила ". Той даде образец с всеобщата приваизация, ограбването на банковия бранш и така нататък

"Във вашите претекстове сте се плъзгали към разичните проблеми като един ловък скиор. Всичко това, обаче демонстрира вашата политическа отпадналост и опит да дискрдитирате страната ", безапелационен бе Иванов.

"Сред вас има и хора с достолепие, които бяха натирени от госпожа Нинова. Сега гледате гладно пълнаа ни витрина и завиждате. Гледате със злоба външнополитическите триумфи на ГЕРБ, 10 пъти губите избори от ГЕРБ. Но всичко остава един мираж за вас. Много ви боли. Пътят, по който ви води Нинова няма да ви докара до на никое място. Не като господин Бойко Борисов, който от политик се издигна до водач и международевн фактор. Той разкрива всички схеми на корупция, без значение от кое място произлизат. Това ни прави мощни и ни оказва помощ да печелим доверието на хората " напомни депутатът от ГЕРБ.

Той се обърна към Българска социалистическа партия и попита: "Как вие се борите с корупцията? "

"Този во тна съмнение с изключение на, че беше отразен от всики медии с нищо не може да допренесе за страната ни. Смирение, разговор - това е пътят за разцвет ", акцентира Лъчезар Иванов.

Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е... към профила отговори: "Като една дясна партия е малко необичайно да плюете една партия, която ви е хранила ". Последва изброяване на имена на депутати от ГЕРБ, които са били свързани с Българска комунистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР