Изкаралият пробен период в първодивизионния Септември хърватски полузащитник Петар Чуич

...
Изкаралият пробен период в първодивизионния Септември хърватски полузащитник Петар Чуич
Коментари Харесай

Септември взима хърватин

Изкаралият експериментален интервал в първодивизионния Септември хърватски полузащитник Петар Чуич е утвърден от старши треньора Светослав Петров, оповестява " Дспорт ".

На отбранителния полузащитник ще бъде препоръчан контракт и в случай че изискванията в него бъдат утвърдени от футболиста и сътрудниците му, то той ще остане публично футболист на софийския отбор.

Старши треньорът Светослав Петров пусна Чуич в последните контроли, защото изпитва потребност от заместител на миналия в Левски Асен Чандъров, който играе на същата позиция - отбранителен халф.

Септември е в долната част на класирането и главната цел пред тима ще бъде неговото оцеляване в efbet Лига. Това радикално трансформира отношението към шампионата, тъй като през есента притежателят Румен Чандъров искаше да бъдат налагани млади и перспективни футболисти, които да покажат своите качества и да бъдат продадени на по-класни тимове. Сега самият Чандъров съобщи, че пред тима следва сложна пролет и задачата е единствено и само запазването на мястото му в елита.

Септември София играе на 7 февруари (вторник) от 14:30 контрола против Левски. Септемврийци възобновяват сезона против Арда Кърджали в неделя (12 февруари) от 12:00 часа на националния стадион " Васил Левски ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР