Изичсляването на това какво прави една Супербоул реклама страхотна е

...
Изичсляването на това какво прави една Супербоул реклама страхотна е
Коментари Харесай

5-те най-добри реклами от Супербоул LVII

Изичсляването на това какво прави една Супербоул реклама страхотна е просто упражнение: Забавна ли е? Може ли също по този начин да провокира толкоз мощни страсти, че да ви просълзи? Наистина ли е обвързвана с продукта или марката? Искате ли да я гледате още веднъж? 
Въпреки че основаното от Apple Music шоу на Риана в полувремето на Супербоул LVII на стадион " Стейт Фарм " в Глендейл обра съвсем целия зрителски интерес към всичко отвън мача сред Канзас Сити Чийфс и Филаделфия Ийгълс, и тази година не липсват реклами, за които си заслужава да приказваме.

Fast Company селектира пет от тях:
 POPCORNERS “BREAKING GOOD ”
Сериалът Breaking Bad може и да е завършил преди десетилетие, само че статутът му на една от най-големите тв продукции на всички времена остава.

Да събереш дружно Арън Пол и Брайън Кранстън, добавяйки Реймънд Круз още веднъж като Туко Саламанка не е гаранция за триумф, само че вътрешната организация D3 на Frito-Lay упсява да го направи изобретателно и да държи продукта в центъра на рекламата от самото начало. 
 
TUBI “RABBIT HOLES ”
В ерата на стрийминг войните един от най-често срещаните рекламни подходи е да се употребява звезда, с цел да се показа високопрофилното наличие на съответна услуга. Apple даже удвои тази тактика с Тимъти Шаламе и Джон Хам.
  Притежаваната от Fox стрийминг услуга Tubi обаче се пробва да се отличи от Apple, Netflix или Disney. 
Tubi, която включва реклами по време на стрийминга на нейните повече от 48 хиляди заглавия, се концентрира върху дълбочината на каталога си в разнообразни жанрове и категории. Оттук и заглавието на основаната от организация Mishief реклама - „ Заешки дупки “.  
Нивото на компликация тук е впечатляващо: по-неизвестна марка се пробва да притегли вниманието без да разчита на известни персони – и без да предлага блокбъстъри в каталога си. Главният маркетингов шеф на Tubi Никол Парлапиано споделя пред AdAge: „ Независимо дали харесват рекламата, или считат, че е странна, хората ще я запомнят. Целта е да бъдем малко поляризиращи. “  SQUARESPACE “THE SINGULARITY ”
Когато Squarespace за първи път пусна своя тийзър за Супербоул „ Backstage with Adam Driver “ преди повече от седмица, дължината му се оказа 2 минути - доста повече от типичните 15 секунди. Видеото с към 27 разнообразни версии на известния артист в последна сметка събра повече от 5,4 милиона гледания в YouTube към петък.
  Рекламата, излъчена в неделя, е странна комедия в духа на Супербоул акциите на марката с Джеф Бриджис (2015), Джон Малкович (2017) и Киану Рийвс (2018). 
 
THE FARMER’S DOG “FOREVER ”
Създаден от вътрешната организация на The Farmer’s Dog, клипът наблюдава връзката сред куче и момиче: от играта в двора като дребна и тийнейджърските ѝ години през сбогуването, когато отпътува в лицей, до деня на сватбата на младата жена и ролята ѝ на майка.

Всичко това под прочувствения саундтрак „ Forever “ на Лий Фийлдс.
 
Истинската стойност на рекламата е в във опцията да забележим същите тези моменти през очите на кучето, както и в слогана „ Нищо не е по-важно от повече години дружно “, който обвързва здравословното хранене с по-дълъг живот.  GM X NETFLIX “WHY NOT AN EV? ”
General Motors още веднъж работи с Уил Феръл, с цел да показва упоритостите си в региона на електрическите коли, като този път виждаме артиста в обиколка на Netflix продукции, измежду които Stranger Things, Bridgerton и Squid Game.
 
GM заяви, че е подписал договорка с Netflix за показване на своите електрически автомобили в истинското наличие на стрийминг платформата.

Единственият минус е, че това може да подсети на хората, че могат да гледат електрически автомобили в Netflix, до момента в който всички насъбрани описи с чакащи доставка на електромобил бъдат изпълнени, с цел да си купят фактически подобен.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР