Изходът от сегашната конфронтация между Русия и САЩ се вижда

...
Изходът от сегашната конфронтация между Русия и САЩ се вижда
Коментари Харесай

Рябков: Изходът от конфронтацията със САЩ се вижда в готовността им да преговарят сериозно

Изходът от сегашната борба сред Русия и Съединени американски щати се вижда в отчитането от страна на Вашингтон на действителностите на място и готовността му да „ договаря съществено “. Това сподели заместник-министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Рябков, оповестяват съветски медии.

 „ Русия и Съединени американски щати навлязоха в интервал на това, което съгласно нас е дълготрайна борба, изходът от която, както и преди 90 години, се вижда в това, че Вашингтон регистрира настоящите действителности на земята и готовността му да договаря съществено ", добави още Рябков. „ Имам поради признаването на законните национални ползи на Русия в най-широкия смисъл на думата. ”

„ Звучи като фикция, като химера, означи високопоставеният посланик, само че това е императив, без който няма да изградим нова непоклатимост. Между другото, точно този метод е в основата на плановете на съглашения със Съединени американски щати и НАТО, които бяха промотирани през декември 2021 година – януари 2022 година “, означи Рябков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР