Изгубен турист твърди, че е спасен от духове-закрилници … 60-годишен тайванец,

...
Изгубен турист твърди, че е спасен от духове-закрилници …
60-годишен тайванец,
Коментари Харесай

Изгубен турист твърди, че е спасен от духове-закрилници




Изгубен екскурзиант твърди, че е избавен от духове-закрилници … 60-годишен тайванец, се изгубва в гористите планини. Той твърди, че двама „ духове-закрилници “ го избавят, като го водят до верния път (Zona666.com). Тази извънредно странна история стартира на 10 ноември 2019 година, когато възрастният, само че деен фен на туризма – Сун Руй Сюн, отишъл на целодневен поход до планинския район Пингтунг (Pingtung), в югоизточен Тайван. Семейството на 60-годишния Сюн губи връзка с него същия ден, и когато Сюн не се връща на идната заран, околните му оповестяват на управляващите. Доброволчески екипи стартира да търси Сюн в хипотетичната зона на изгубването му, само че го намират след 10 дни от изгубването му. Оказва се, че още първия ден Сюн се изгубва. Той не можел да употребява мобилния си телефон, тъй като се оказало, че е батерията му се е изтощила.



След няколко часа блуждаене, Сюн се натъква на дребна пещера, в която седи 9 дни. Той ядял стръкове от сладката трева, която намерил покрай пещерата, а пил вода от извор наоколо. Четете още: Разказ на наш четец: Висша мощ или дух избавя четирима в мразовита нощ После схванал, че би трябвало да си тръгне от убежището си, в случай че желае да оцелее. И малко откакто излязъл от пещерата, срещнал два “духа ”.



В началото Сюн не схванал, че това са „ духове “, само че заподозрял нещо необичайно. Тези хора, мъж и жена, изглеждали като представители на антично радикално племе, което в миналото е живяло по тези места, били облечени по подобен метод. Два часа, тази двойка придружавала Сюн съвсем безмълвно, без да го попита кой е, какво прави там и дали има потребност от помощ. Един от дребното въпроси, които му задали, бил: „ Имате неприятно зрение, нали? “



Доброволческият екипи за търсене Сюн осъзнал, че това са духове или призраци, когато в един миг и двамата внезапно изчезнали и той не можал да ги види на никое място. Нещо повече, когато почнал да ги търси, тогава внезапно излязъл на верния път. По този път, един от доброволците го забелязал.



Сюн със сълзи на очи благодарил на всички, които взели участие в неговото търсене. След това споделил, че е убеден, че двойката, която му е помогнала, са античните духове на тези места.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР