Изгряващата звезда на световния футбол Пауло Дибала заяви, че му

...
Изгряващата звезда на световния футбол Пауло Дибала заяви, че му
Коментари Харесай

Дибала: Трудно ми е в един отбор с Меси


Изгряващата звезда на международния футбол Пауло Дибала съобщи, че му е мъчно да играе с Лионел Меси в националния тим на Аржентина.

23-годишният аржентинец и седем години по-възрастният от него Меси ще се изправят довечера на " Камп Ноу " в борба от груповата фаза на Шампионската лига надлежно за клубовете си Ювентус и Барселона.

През пролетта Ювентус в профил Барса в 1/4-финалите, като Дибала беше основен " провинен " за това. Двамата играят един до друг в националния на Аржентина, само че " албиселесте " не се показва добре в международните квалификации.

Финалистът от международното през 2014 година може и да не се класира на Мондиал 2018 в Русия, а до края на квалификациите остават два кръга.

" Трудно ми е да играя с него, тъй като и двамата сме на една позиция. Трябва аз да се преценявам и приспособявам с него, с цел да се усеща добре на терена ", сподели Дибала, след което дипломатично съобщи, че за него е чест да има подобен добър преподавател паралелно до себе си.

" Научавам непрекъснато нови и нови неща от него, като да вземем за пример по какъв начин да " чета " играта, да планувам придвижването на съотборниците по терена и.т.н. Този опит ще ми е потребен в бъдеще ", приключи Дибала.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР